Smok Stick 80W Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok Stick 80W elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

SMOK Stick 80W Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de SMOK Stick 80W elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

1x SMOK Stick 80W
1x SMOK TFV-Mini V2 Tank
1x Mini V2 S1 0,15Ω Single Mesh Coil
1x Mini V2 S2 0,15Ω Quadruple Coil
1x Micro USB oplaadkabel
1x Handleiding

 

UW SMOK Stick 80W OPLADEN

De SMOK Stick 80W beschikt over een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 2800mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de voorkant van de SMOK Stick 80W elektrische sigaret vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden, dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw SMOK Stick 80W te steken. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in de USB poort van uw computer of van een ander apparaat. U kunt uw SMOK ook via het stopcontact opladen. U dient de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

Het LED lampje dat in de batterijknop geïntegreerd is en dat brandt wanneer u op die knop hebt gedrukt, geeft de resterende batterijcapaciteit aan. Brandt het lampje groen? Dan is de batterij voor meer dan 70% vol. Wanneer het lampje oranje brandt, is de batterij voor 30% tot 70% vol. Wanneer het lampje rood brandt, is de batterij bijna leeg en dient u deze op te laden.

UW SMOK Stick 80W GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen

Om de coil unit van de SMOK TFV Mini V2 clearomizer te plaatsen of te vervangen, dient u de clearomizer tegen de klok in los te draaien van de body. Houd te clearomizer op zijn kop om te voorkomen dat er e-liquid uit de tank loopt, en draai de atomizer base los van de clearomizer. Wanneer u dit gedaan hebt, kunt u de coil unit losdraaien van de clearomizer. Plaats nu een nieuwe coil unit. Draai de atomizer base terug op de clearomizer. U hebt nu een nieuwe coil unit geplaatst.

Uw SMOK TFV Mini V2 clearomizer vullen met e-liquid

De SMOK TFV Mini v2 beschikt over een slide-and-fill systeem. Door op het knopje op de top cap te drukken en vervolgens te duwen, schuift u het tankje open. U dient de e-liquid door het langwerpige gat aan de zijkant in het tankje te laten lopen. Het middelste buisje dient voor de luchttoevoer.

    • Let op:Laat uw e-sigaret, wanneer u een nieuwe coil gebruikt en deze net gevuld hebt, vijf tot tien minuten rusten alvorens u deze gebruikt. Zo kan de coil unit de e-liquid voldoende absorberen en voorkomt u een vieze smaak.

UW SMOK Stick 80W IN GEBRUIK NEMEN

Als u de batterij van uw SMOK Stick 80W is opgeladen en u deze heeft voorzien van een gevulde clearomizer, is uw elektrische sigaret klaar voor gebruik.

Instelbaar wattage

De SMOK Stick 80W biedt u de mogelijkheid om het wattage in te stellen. Aan de onderkant van de SMOK vindt u een ring waaraan u kunt draaien. Door de ring met de klok mee of tegen de klok in te draaien, kunt u het wattage instellen. Het wattage is instelbaar van 5W tot en met 80W, in stapjes van 5W. De SMOK beschikt niet over een schermpje. U kunt op de draairing zelf aflezen op welk wattage de SMOK Stick 80W ingesteld staat.

Airflow control

Aan de onderkant van de clearomizer vindt u een draairing. Door aan deze ring te draaien, kunt u de luchttoevoer instellen. Zet u de luchttoevoer volledig open? Dan verkrijgt u veel damp. Wanneer u de luchttoevoer meer dicht zet, verkrijgt u een geconcentreerdere damp.

    • Let op: Draai de luchttoevoer nooit helemaal dicht. Er kan dan geen lucht meer langs de coil, welke dan erg heet kan worden wanneer u de batterijknop indrukt.

Inhaleren

Breng het mondstuk van de SMOK naar uw mond. Druk vervolgens op de knop die zich boven het display bevindt en inhaleer. Laat de knop, wanneer u klaar bent met inhaleren, direct weer los.

MELDINGEN EN BEVEILIGING

De SMOK Stick 80W beschikt over verschillende meldingen en beveiligingen om veilig gebruik te kunnen garanderen. De meldingen en beveiligingen waarover de SMOK beschikt zijn:

  • 8 seconds cut-off
  • Short circuit protection
  • Batterij beveiliging
  • Intelligent Atomizer Recognition
  • Beveiliging tegen te laag voltage

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee