Smok Priv V8 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok Priv V8 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Smok Priv V8 handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van het SMOK Priv V8. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Smok Priv V8
1x Smok TFV8 Baby Beast Tank
1x 0,25Ω Smok M2 Dual Coils
1x Reserve Tankglaasje
1x USB oplaadkabel

 

UW SMOK PRIV V8 OPLADEN

De Smok Priv V8 werkt op een losse 18650 batterij. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en wordt opgeladen voor hij helemaal leeg is.

Een losse 18650 batterij kunt u opladen middels een externe oplader. Op deze manier wordt de batterij snel opgeladen en de elektrische sigaret niet belast. U kunt de batterij ook opladen wanneer deze in de Smok Priv V8 geplaatst is. Aan de zijkant van de Smok Priv V8 vindt u een micro USB poort. Om de batterij op te laden, dient u de micro USB kant van het meegeleverde USB oplaadkabeltje in de micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat.

De Smok Priv V8 beschikt over een batterij indicator welke aangeeft wanneer de batterij bijna leeg is. De indicator zal iedere keer wanneer u de batterijknop indrukt wit branden. Wanneer het lampje rood brandt, is de batterij bijna leeg en dient de Smok Priv opgeladen te worden. De batterij indicator zal branden en uitgaan wanneer de batterij volledig is opgeladen.

    • Let op: Het is van belang dat u de losse 18650 batterij op de juiste manier in de Priv V8 plaatst. Let hierbij goed op de plus- en de minpool van de batterij.

ATOMIZER PLAATSEN OF VERVANGEN

Als u uw elektrische sigaret voor het eerst gebruikt, is er waarschijnlijk al een coil unit geplaatst. Controleer voor u uw elektrische sigaret vult met e-liquid, of de coil unit goed is aangedraaid.

De coil unit van uw elektrische sigaret, zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van uw Smok Priv V8 vermindert of branderig wordt, zal de coil unit vervangen moeten worden. De coil unit bevindt zich aan de atomizer base. Om deze te vervangen, dient u de clearomizer op zijn kop te houden en de atomizer base tegen de klok in los de draaien van de clearomizer. Als u dit gedaan hebt, kunt u de atomizer los te draaien van de atomizer base. Nu kunt u een nieuwe atomizer plaatsen. Schroef vervolgens het geheel weer in elkaar.

DE SMOK PRIV V8 VULLEN MET E-LIQUID

Om uw elektrische sigaret te kunnen voorzien van e-liquid, dient u de bovenkant van de clearomizer in te drukken en tegen de klok in open te schuiven. Als u dit gedaan hebt, kunt u in het tankje kijken. Het tankje is transparant, zodat u vanaf de buitenkant kunt zien hoeveel e-liquid er in zit. Vul het tankje van uw elektrische sigaret in het langwerpige gat dat u aan de zijkant zien. Zorg ervoor dat er geen e-liquid in het middelste buisje terecht komt. Dit buisje zorgt namelijk voor de luchttoevoer. Schuif de top cap met de klok mee terug op de clearomizer. Uw elektrische sigaret is nu voorzien van e-liquid.

Airflow control

Aan de onderkant van de clearomizer vindt u een ring waarmee u de luchttoevoer naar wens kunt instellen. U kunt met de klok mee of tegen de klok in draaien om de luchttoevoer te vergroten of te verkleinen. Draai de luchttoevoer nooit volledig dicht. Wanneer u dit wel doet, komt er geen lucht mee wanneer u een trekje neemt en bestaat de kans dat u de coil unit verbrandt.

DE BEVEILIGINGEN VAN DE SMOK PRIV V8 BABY

De Priv V8 is voorzien van verschillende beveiligingen om veilig gebruik te kunnen garanderen. De Smok Priv V8 beschikt over de volgende beveiligingen:

  • Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken. Om de Smok Priv V8 uit te schakelen, dient u eveneens vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken.
  • Daarnaast beschikt de Smok over een beveiliging die er voor zorgt dat de batterij zichzelf uitschakelt als de vuurknop langer dan 8 seconden wordt ingedrukt. Zo wordt oververhitting voorkomen. Wanneer dit gebeurt, zal het indicatielampje vier keer wit knipperen.
  • De Smok is tevens uitgerust met een kortsluitingsbeveiliging, een laag voltage beveiliging en een beveiliging tegen lage weerstanden. Het indicatielampje zal ook in deze gevallen vier keer wit knipperen, en de batterij wordt in deze gevallen automatisch uitgeschakeld.

BEGINNEN MET DAMPEN

Nu de batterij is opgeladen, is ingeschakeld en het tankje is gevuld met e-liquid, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruiken van uw elektrische sigaret. Als eerst brengt u het mondstuk naar uw mond. Vervolgens houdt u het batterijknopje ingedrukt. Het LED lampje zal nu branden. Nu kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren. Laat het knopje na het zuigen aan het mondstukje weer los.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee