Smok G-PRIV Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok G-PRIV elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Smok G-priv handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok G-Priv elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze gebruikershandleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Smok G-Priv 220W
1x USB oplaadkabel
1x Handleiding

 

UW SMOK G-PRIV OPLADEN

De Smok G-Priv maakt gebruik van twee losse 18650 Li-on batterijen. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterijen, is het van belang dat deze altijd volledig worden opgeladen, en worden opgeladen voor deze volledig leeg zijn.

U kunt de 18650 Li-on batterijen op 2 manieren opladen. De beste manier is om uw batterijen op te laden via een externe lader. Zo worden tijdens het opladen alleen de batterijen belast, en niet de elektrische sigaret. Indien u de batterijen op wenst te laden via uw MOD, dient u de batterijen eerst in de Smok G-Priv te plaatsen. Dat doet u door de carbon fire batterijklep los te halen van de MOD. Vervolgens plaatst u de batterijen in het apparaat. Let hierbij goed op dat u de batterijen op de juiste manier plaatst.

Aan de onderkant van de Smok G-Priv vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in uw computer of in een ander apparaat. U kunt uw Smok ook via het stopcontact opladen. U dient de USB aansluiting van de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

UW SMOK G-PRIV IN GEBRUIK NEMEN

Clearomizer

De G-Priv beschikt over een 510 aansluiting, waardoor er verschillende clearomizers op geplaatst kunnen worden. U dient een clearomizer te plaatsen alvorens u gebruik kunt maken van het apparaat. Indien u een clearomizer geplaatst heeft, kunnen de volgende meldingen en beveiligingen op het scherm verschijnen:

 • NEW COIL: Er is een nieuwe coil unit gedetecteerd terwijl de Smok in TC modus staat. Indien u een nieuwe coil unit geplaatst hebt, kiest u “Y”. Indien u geen nieuwe coil unit heeft geplaatst, kiest u “N”;
 • OHMS TOO LOW: De weerstand is lager dan de minimale waarde (0,05 ohm in TC modus, 0,1 ohm in VM modus). Plaats een andere atomizer;
 • OHMS TOO HIGH: De weerstand is hoger dan 2 ohm en lager dan 10 ohm. Plaats een andere atomizer;
 • SHORTED ATOMIZER: Er is kortsluiting ontstaan in de atomizer. Schakel de Smok G-Priv 2 uit en plaats een andere atomizer;
 • CHECK ATOMIZER: De weerstand is hoger dan 1,0 ohm of er is geen atomizer gedetecteerd. Plaats een (nieuwe) atomizer;
 • DRY COIL NO LIQUID: Er is geen e-liquid in de atomizer gedetecteerd terwijl u in TC modus zit. Vul de clearomizer bij met e-liquid.

In- en uitschakelen

Om uw Smok G-Priv in te schakelen dient u vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken. Het scherm zal “SMOK” tonen om te laten zien dat het apparaat succesvol ingeschakeld is. Indien u het apparaat uit wilt schakelen, drukt u opnieuw vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop. Nu krijgt u de keuze “Power Off System YES/NO”. Kies “YES” en het apparaat wordt uitgeschakeld.

Inhaleren

Door op de batterijknop te drukken en tegelijkertijd in te ademen, kunt u inhaleren. Laat de vuurknop na het inhaleren meteen weer los. Indien u de batterijknop langer dan 12 seconden ingedrukt houdt, zal het apparaat stoppen met werken. Laat de batterijknop los en de Smok zal weer werken.

Upgraden

Om altijd over de nieuwste functies te kunnen beschikken, biedt Smok u de mogelijkheid om uw apparaat te upgraden. Hoe u dat doet, leest u hier.

Touchscreen snelkoppelingen

 • Veeg de Screen Locked Button één maal naar beneden om de schermverlichting aan- of uit te zetten;
 • Houd de Screen Locked Button één seconde ingedrukt om het scherm op slot te zetten of van het slot te halen;
 • Druk drie keer snel achter elkaar op de FireKey en houd deze daarna even ingedrukt om de batterijknop op slot te zetten of van het slot te halen.

INSTELLINGEN

Het menu

Als het apparaat is opgestart, komt u in het hoofdmenu. Door middel van het touchscreen kunt u door het menu van de Smok G-Priv navigeren.

Variable Wattage (VW) Modus

Effecten

Door middels het touchscreen op “VW MODE” te drukken, komt u in het variable wattage submenu. Hier kunt u kiezen tussen Max/Min/Hard/Norm/Soft.

Het wattage instellen

Het wattage kunt u naar wens instellen door de balk te verslepen en los te laten wanneer u de stip op het gewenste wattage hebt staan. Daarnaast kunt u het wattage instellen door op de plus- of de minknop te drukken. Het wattage is instelbaar van 1Watt tot en met 220Watt.

Schakelen tussen VW/TC modus

Indien u Active uitvinkt, schakelt de G-Priv over naar de Temperature Control modus.

Temperature Control (TC) Modus

Type coil unit

Druk op “TC Mode” om in het temperature control submenu te komen. Door op het drop down menu te drukken welke u achter Material vindt, kunt u kiezen welk materiaal coil u gebruikt. U kunt kiezen tussen Nickel, Titanium en Stainless.

Het wattage instellen

Druk middels het touchscreen op Preheat om het wattage naar wens in te stellen. U kunt het wattage naar wens instellen door de balk te verslepen en los te laten wanneer de stip op het gewenste wattage staat. Daarnaast kunt u het wattage instellen door op de plus- of de minknop te drukken. Het wattage is instelbaar van 1Watt tot en met 220Watt. Druk op “cancel” om terug te gaan of druk op “OK” om uw keuze te bevestigen.

TCR waarden instellen

Druk op “Adj-TCR” om in het submenu te komen. Nu kunt u de TCR waarden naar wens instellen. Dit doet u door de balk te verslepen en los te laten wanneer de stip op de gewenste waarde staat. Daarnaast kunt u de TCR waarde instellen door op de plus- of de minknop te drukken. De TCR waarden kunnen ingesteld worden van 0,00010 tot en met 0,0080. Door op “Ok” te drukken bevestigt u uw keuze en door op cancel te drukken gaat u terug zonder uw keuze vast te stellen.

Initiële OHM

Druk op “Initial OHM” om in het submenu te komen. Door op de plus- of de minknop te drukken, kunt u de waarde naar wens instellen. De Ohms kunnen ingesteld worden van 0,167 ohm tot en met 0,267 ohm. Door op “Ok” te drukken bevestigt u uw keuze en door op “Cancel” te drukken gaat u terug zonder uw keuze vast te stellen.

Schakelen tussen VW/TC modus

Indien u ‘Active’ aanvinkt, betekent dit dat de temperature control modus is ingeschakeld.

Puff Data

Druk op “Max Puff” om in het submenu te komen.

 • “Already” betekent het aantal trekjes dat u genomen heeft;
 • “Max Puff” betekent dat u een limiet kunt instellen. Dit doet u door op de plus- of de minknop te drukken. U kunt de limiet instellen van 1 tot en met 2000 trekjes;
 • Met “Puffs Reset?” kunt u de tellers op nul zetten.

Instellingen

Druk op “Settings” om in het submenu te komen.

Screen time-out

U kunt doormiddel van het verschuiven van de balk instellen na hoe lang u wilt dat het scherm uitvalt. De Screen Lock Time is instelbaar van 10 tot en met 240 seconden. Door op “Ok” te drukken bevestigt u uw keuze en door op “Cancel” te drukken gaat u terug zonder uw instelling op te slaan.

Datum en tijd

Druk op “Time” om naar het submenu te gaan. Met de linker- en rechter pijltjestoetsen kunt u schakelen tussen datum- en tijd. Met de omhoog- en omlaag pijltjes kunt u de datum- of de tijd instellen. Door op “Ok” te drukken bevestigt u uw keuze en door op “Cancel” te drukken gaat u terug zonder uw instelling te bevestigen.

Fabrieksinstellingen

Druk op “Enter”. Nu kunt u instellen dat u het apparaat terug wilt zetten naar fabrieksinstellingen.

Wattage of temperatuur instellen vanuit de interface

Door middels het touchscreen op de virtuele pijltjes te drukken, kunt u het wattage of de temperatuur instellen zonder dat u daarvoor een menu hoeft te betreden.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee