Kamry ePipe K1000 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Kamry ePipe K1000 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Kamry ePipe K1000 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Kamry ePipe K1000 elektrische pijp. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

1x Kamry K1000 Body
1x Kamry K1000 Atomizer
1x Kamry X6 Coil Unit
2x IMR 18350 900mAh Lithium Batterijen
1x Batterij Oplader
1x Instructiekaartje
1x Etui

 

UW KAMRY EPIPE K1000 OPLADEN

De Kamry K1000 beschikt over een batterij met een capaciteit van 900mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Dit doet u door het contactpunt uit te schuiven, en de batterij in de oplader te plaatsen. Als u dit gedaan heeft, plaatst u de oplader in het stopcontact. Het lampje op de oplader zal rood kleuren. Als de batterij volledig opgeladen is, kleurt het lampje groen.

Als de batterij volledig opgeladen is, dient u de opgeladen batterij in de kop van de pijp te plaatsen. Dit doet u met de pluskant naar boven. Vervolgens schroeft u de dop op de kop.

UW KAMRY EPIPE K1000 VULLEN MET E-LIQUID

Om uw elektrische pijp te kunnen voorzien van e-liquid, dient u de bovenkant van het tankje los te schroeven. Als u dit gedaan heeft, kunt u in het tankje kijken. Het tankje is uitgerust met een kijkglaasje, zodat u vanaf de buitenkant kunt zien hoeveel e-liquid er in zit. In het tankje ziet u een buisje. Houd het tankje ietwat schuin en laat de e-liquid langs het glas naar binnen lopen. Schroef het geheel weer in elkaar. Uw ePipe is klaar voor gebruik.

    • Let op: Laat uw elektrische pijp na het vullen ongeveer 5 minuten rusten, zodat de e-liquid goed in de coil kan trekken en een verbrande smaak wordt voorkomen.

BEGINNEN MET DAMPEN

Nu de batterij is opgeladen, en het tankje is gevuld met e-liquid, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruiken van uw elektrische sigaret. Als eerst brengt u het mondstuk naar uw mond. Vervolgens houdt u de batterijknop ingedrukt. De batterijknop bevindt zich op de kop van de pijp. Nu kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren. Laat de knop na het zuigen aan het mondstukje weer los.

ATOMIZER VERVANGEN

De coil unit van uw elektrische sigaret, zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van uw Kamry ePipe K1000 vermindert of branderig wordt, zal de coil unit vervangen moeten worden. De coil unit bevindt zich in de clearomizer. Om deze te vervangen dient u de bovenkant van het tankje af te schroeven. Nu kunt u de coil unit losschroeven. Plaats een nieuwe en schroef het geheel weer in elkaar. Uw Kamry K1000 is klaar voor gebruik.

    • Let op: Laat uw elektrische sigaret na het vullen ongeveer 5 minuten rusten. Zo zorgt u ervoor dat er genoeg vloeistof is geabsorbeerd en voorkomt u een zogenaamde ‘dry hit’, welke u een verbrande smaak kan geven.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee