Justfog P14A Compact Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Justfog P14A Starter elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Justfog P14A Compact Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Justfog P14A Compact Kit. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Justfog Compact Batterij
1x Justfog P14A Clearomizer
1x 1,6Ω Justfog Organic Cotton Coil

DE JUSTFOG P14A COMPACT OPLADEN

De Justfog P14A Compact Kit is uitgerust met een batterij die beschikt over een capaciteit van 900mAh. Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen en dat de batterij wordt opgeladen voor hij helemaal leeg is.

Aan de onderkant van de Justfog Compact batterij vindt u een Micro USB poort. Om de batterij op te laden, dient u de Micro USB kant van de USB oplaadkabel in de Micro USB poort van de elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB kabel in de USB poort van een AC adapter, welke u vervolgens in het stopcontact steekt. U kunt de elektrische sigaret ook opladen via de USB poort van uw computer of een ander apparaat.

Aan de hand van een LED indicator kunt u zien hoe vol uw batterij is. Is het lampje wit, dan is de batterij voor 75% tot 100% vol. Brandt het lampje blauw, dan is de batterij voor 50% tot 74% vol. Als het lampje groen brandt, is de resterende capaciteit van uw batterij nog 15% tot 49%. Als het lampje rood brandt, dient de batterij opgeladen te worden. De resterende batterijcapaciteit is dan minder dan 15%.

    • Let op: Omdat de Justfog Compact batterij van het Constant Voltage type is, blijft de geleverde spanning te allen tijde gelijk. Dit betekent dat de dampafgifte en de smaak gelijk zal blijven, ongeacht uw batterijpercentage.

DE JUSTFOG P14A COMPACT GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen
Om de atomizer te plaatsen of te vervangen dient u het tankje los te draaien van de batterij. Als u dit gedaan heeft, heeft u het tankje in uw handen. Nu dient u het tankje op zijn kop te houden en op het metalen gedeelte te drukken en tegelijkertijd tegen de klok in draaien. Als u dit heeft gedaan, heeft u de atomizer base in uw handen. Draai de coil unit uit de atomizer base en vervang deze voor een nieuwe. Schroef de atomizer base met de nieuwe coil terug op het tankje. Schroef het geheel daarna terug op de batterij.

    • Let op: Laat uw elektrische sigaret als een nieuwe coil unit geplaatst hebt en u deze net gevuld hebt 10 tot 15 minuten rusten. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u dat u een brandende smaak krijgt.
    • Let op: Een coil unit is een verbruiksproduct. Afhankelijk van uw dampgedrag dient u de coil unit tussen één tot drie weken te vervangen voor een nieuwe.

Uw Justfog P14A vullen met e-liquid
Om uw Justfog P14A te vullen met e-liquid, dient u het tankje los te draaien van de batterij. Als u dit gedaan heeft, heeft u het tankje in uw handen. Nu dient u het tankje op zijn kop te houden en op het metalen gedeelte te drukken en tegelijkertijd tegen de klok in draaien. Als u dit heeft gedaan, kunt u in het tankje kijken. Laat de e-liquid langs de zijkant het tankje inlopen. Zorg dat de e-liquid niet in het middelste buisje terecht komt. Deze zorgt namelijk voor de luchttoevoer. Zorg dus ook dat u het tankje niet te vol doet. Als u dat wel doet, komt de e-liquid alsnog in het middelste buisje terecht. Schroef nu de atomizer base met de coil unit op het tankje. Schroef het geheel daarna terug op de batterij.

Let op: Om te voorkomen dat de coil unit te weinig e-liquid bevat waardoor u een vieze smaak kunt krijgen, is het van belang dat u het tankje niet helemaal leeg laat gaan alvorens u hem bijvult. Gebeurt dit wel of dampt u met een nieuwe coil, dan dient u het apparaat 15 minuten te laten staan. Zo kan de e-liquid goed in de coil trekken.

UW JUSTFOG P14A IN GEBRUIK NEMEN

De Justfog is voorzien van een beveiligingssysteem. Dit om te zorgen dat uw batterij niet per ongeluk leeg loopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om de batterij van uw e-sigaret te activeren, dient u 5x achtereenvolgend snel op de batterijknop te drukken. Om de batterij van uw elektrische sigaret uit te zetten, drukt u eveneens 5x op de batterijknop. Om te controleren of u de batterij daadwerkelijk in of uitgeschakeld hebt, kunt u 1x op een de batterijknop drukken. Als er niets oplicht, staat uw P14A uit.

Airflow Control

De Justfog P14A is uitgerust met een ring waarmee u de luchttoevoer kan aanpassen naar uw eigen voorkeur. Dit doet u door de geribbelde metalen ring met de klok mee en tegen de klok in te draaien. Let op dat u de luchttoevoer niet helemaal sluit.

Starten met dampen

Nu de batterij is opgeladen, het tankje is gevuld met e-liquid en de stroom is ingeschakeld, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruik van uw elektrische sigaret. Als eerst brengt u het mondstukje naar uw mond. Vervolgens drukt u het batterijknopje in. Het LED lampje zal branden. Nu kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren. Laat het knopje na het zuigen aan het mondstukje weer los. Probeer de mogelijkheid tot het veranderen van de luchttoevoer uit, om te ervaren welke instelling het beste bij u past.

Tot slot

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee