Joyetech eVic VTC / VTwo Mini Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech eVic VTC Mini. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Joyetech eVic VTC / eVic VTWO Mini Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech eVic VTC / eVic VTwo mini elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te maken van uw elektrische sigaret, deze gebruikershandleiding zorgvuldig door.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

1x Joyetech eVic VTwo / eVic VTC Mini body
1x USB naar micro USB kabel
2x Handleiding

 

UW JOYETECH EVIC VTC / EVIC VTWO MINI OPLADEN

De Joyetech eVic VTC / eVic VTwo mini werkt op een verwisselbare 18650 batterij, welke u aan de achterkant van het apparaat kunt plaatsen. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aangeraden wordt om de 18650 batterij op te laden via een externe oplader. Zo wordt de MOD niet belast en wordt de batterij efficiënter opgeladen. U kunt de batterij echter ook via de Joyetech eVic opladen. Aan de voorkant van het apparaat vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden, dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB lader in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een 1A AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat.

UW JOYETECH EVIC VTC / EVIC VTWO MINI INSTELLEN

In- en uitschakelen

De Joyetech eVic VTC / eVic VTwo mini is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw Joyetech in- of uit te schakelen, dient u vijf keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken.

Het menu

Als u de Joyetech eVic VTC / eVic VTwo mini hebt ingeschakeld, zal het scherm oplichten. Druk nu drie keer binnen één tot twee seconden op de vuurknop om de instellingen te wijzigen. De bovenste rij met instellingen zal nu knipperen. Door op de plusknop te drukken, kunt u de gewenste modus selecteren.

Wattage mode

Indien u in wattage mode wilt dampen, dient u de power mode te selecteren. Druk nu kort eenmaal op de vuurknop om de instelling vast te stellen. Als u dit gedaan hebt, kunt met de plus- en de minknop het wattage naar wens instellen. Het bijbehorende voltage wordt door het apparaat zelf berekend.

Bypass mode

Door drie keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken, komt u in het instellingsmenu. De bovenste rij zal nu knipperen. Door op de plusknop te drukken, kunt u de gewenste modus selecteren. Indien u kiest voor de Bypass modus, wordt de spanning van de batterij direct naar de atomizer geleidt.

Temperature Control

In de temperature control modus kunt u de maximale temperatuur van de coil instellen. De coil unit zal dan nooit warmer worden dan die ingestelde temperatuur. Dampen in de temperature control modus kan alleen indien u gebruik maakt van een coil unit die gemaakt is van Nickel of Titanium. Als u dampt met Nickel of met Titanium, verandert de weerstand. Om die reden is het van belang dat u, voordat u temperatuur gereguleerd gaat dampen, de weerstand op slot zet. Dat doet u als volgt:

  • Weerstand op slot zetten:

Selecteer in het menu, afhankelijk van welke coil unit u gebruikt, de Temp Ni (Nickel) of de Temp Ti (Titanium) modus. Draai nu de clearomizer op de body. Druk dan op de vuurknop. In het display verschijnt nu New Coil Right – Same Coil Left. Indien u een nieuwe coil geplaatst hebt, drukt u op het rechter knopje (New Coil). Klik nu drie keer binnen één a twee seconden op de vuurknop, waarna de bovenste rij gaat knipperen. Druk nu drie keer op de linker knip. De weerstand knippert nu. Klik op de rechter knop om de weerstand op slot te zetten en druk op de vuurknop om de instelling te bevestigen.

Als u de weerstand op slot hebt gezet, kunt u het apparaat instellen in de gewenste temperatuur. Selecteer door middel van de linker- en rechter knoppen onder het display de gewenste temperatuur. Om te bepalen hoe snel de coil unit warm is, kunt u het wattage instellen. Druk drie keer snel achter elkaar op de vuurknop en dan één keer op de linker knop. ‘Wattage’ zal nu knipperen. Stel deze in door op de rechter knop te drukken. Hoe hoger u het wattage instelt, hoe sneller de coil unit warm is.

PUFF COUNTER / PUFF TIME / AMPÈRE

De Joyetech eVic VTC / eVic VTwo mini beschikt over een puff counter, puff time en ampère weergave. Indien u deze op het display wenst te zien, dient u dit in te stellen. Dat doet u als volgt:

Klik drie keer op de vuurknop. Klik vervolgens drie keer op de linker instelknop. Selecteer Puff Counter, Puff Time of Ampère door middel van de rechter instelknop. Druk één keer op de vuurknop, om de instelling te bevestigen.

STEALTH MODE

In de stealth mode zal het display niet oplichten wanneer u aan het dampen bent. Door tegelijkertijd op de linker instelknop en op de batterijknop, schakelt u de stealth modus in. Er zal dan “Stealth On” op het display verschijnen. Op eenzelfde manier kunt u de stealth modus uitschakelen. Als u dat doet, verschijnt er “Stealth Off” op het display.

BEVEILIGING EN MELDINGEN

  • Atomizer Short: Wanneer de clearomizer kortsluiting maakt staat er op het display Atomizer Short.
  • Weak Battery: Wanneer de batterij bijna leeg is ziet u Weak Battery op het display staan. De batterij is niet krachtig genoeg. Gebruik een andere, krachtigere batterij.
  • Battery Low: De batterij is leeg en moet worden opgeladen.
  • Atomizer Low: De weerstand van de coil unit is te laag. Minimaal 0.1Ω (ByPass / Power mode). Minimaal 0.05Ω (Temp Ni/ Temp Ti mode)
  • Temperature Protection: Wanneer de coil unit warmer is dan de ingestelde temperatuur.
  • Device Too Hot: Wanneer de temperatuur van de e-sigaret boven de 70 graden Celsius is, schakelt de eVic in beveiliging tot de temperatuur afgenomen is.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals uw telefoon is het dus belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees altijd de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u verder nog vragen of opmerkingen? De rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee