Joyetech eGo AIO Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech eGo AIO elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Joyetech eGo AIO Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech eGo AIO elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

1x Joyetech eGo AIO
2x BF Atomizer Head 0,6Ω SS316
1x Joyetech eGo AIO drip tip
1x Joyetech USB oplaadkabel
1x Handleiding

 

UW JOYETECH EGO AIO OPLADEN

De Joyetech eGo AIO werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 1500mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, is het van belang dat de batterij altijd volledig wordt opgeladen en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de achterkant van de eGo AIO vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw e-sigaret te steken. Vervolgens steekt u de USB aansluiting van de kabel in de USB poort van uw computer of van een ander apparaat. U kunt uw Joyetech eGo AIO ook via het stopcontact opladen. U dient de USB aansluiting van de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

Als u dit hebt gedaan, zal het LED lampje welke in het tankje is geïntegreerd gaan branden. Indien de batterij van uw e-sigaret volledig is opgeladen, gaat het LED lampje uit.

    • Let op: Het opladen via een AC adapter gaat een stuk sneller dan het opladen via de USB poort van uw computer of een ander apparaat. Zorg ervoor dat u altijd gebruik maakt van een adapter die geschikt is voor de eGo AIO. Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste AC adapter gebruikt? Schaf dan hier een adapter aan.

UW JOYETECH EGO AIO GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen

De coil unit van uw elektrische sigaret zal zo nu en dan vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van uw Joyetech eGo AIO vermindert of branderig wordt, is het tijd om de coil unit te vervangen voor een nieuwe. De coil unit bevindt zich aan de atomizer base. Om uw e-sigaret te kunnen voorzien van een nieuwe atomizer, dient u deze atomizer base los te draaien van de batterij met het geïntegreerde tankje. De eGo AIO beschikt over een kinderslot. Om te atomizer base los te kunnen draaien, dient u op het kapje te drukken en gelijktijdig tegen de klok in te draaien.

Als u dit gedaan heeft, hebt u de atomizer base met daaraan de coil unit in uw hand. Nu kunt u de oude atomizer losdraaien en een nieuwe plaatsen. Schroef nadat u dit gedaan heeft, het geheel weer in elkaar.

    • Let op: Druppel voor u de nieuwe atomizer plaatst een paar druppels e-liquid in de atomizer. Zo zorgt u er voor dat er genoeg vloeistof is geabsorbeerd en voorkomt u een zogenaamde ‘dry hit’, welke u een branderige smaak kan geven.

Uw e-sigaret vullen met e-liquid

Om de Joyetech eGo AIO te voorzien van e-liquid, dient u de atomizer base op dezelfde manier los te draaien als hierboven beschreven. Als u dit gedaan heeft, kunt u in het tankje kijken. Het tankje is uitgerust met een kijkglaasje, zodat u vanaf de buitenkant kunt zien hoeveel e-liquid er in de e-sigaret zit. Op de zijkant vindt u een markering. Vul het tankje van uw elektrische sigaret, maar doe dit niet verder dan de markering. Dit om te zorgen dat het tankje niet te vol zit en overstroomt. Druppel tevens een paar druppels e-liquid in de bovenkant atomizer head als u deze voor het eerst gebruikt, om te voorkomen dat deze verbrandt.

Schroef de atomizer base met de coil unit terug op het tankje. Om de atomizer base terug op het tankje te schroeven, dient u deze met de klok mee te draaien en gelijktijdig op het kapje te drukken. Uw Joyetech eGo AIO e-sigaret is nu klaar voor gebruik.

UW JOYETECH EGO AIO IN GEBRUIK NEMEN

Uw e-sigaret in- en uitschakelen

De eGo AIO is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Een LED lampje zal vijf keer knipperen als indicatie dat uw elektrische sigaret klaar is voor gebruik. Om de eGo AIO uit te schakelen, dient u eveneens vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken.

    • Let op: U kunt zelf bepalen welke kleur het LED lampje van uw eGo AIO heeft. Druk hiervoor wanneer uw batterij uitgeschakeld is op de batterijknop, tot het LED lampje blijft branden. Druk dan op het knopje om te kiezen tussen rood, geel, groen, blauw, indigo, wit, paars of geen lampje. Wacht vervolgens tot het lampje uitgaat. Het LED lampje is nu ingesteld naar de kleur van uw keuze.

Beginnen met dampen

Nu de batterij is opgeladen, is ingeschakeld en het tankje is gevuld met e-liquid, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruiken van uw elektrische sigaret. Als eerst brengt u het mondstuk naar uw mond. Vervolgens houdt u het batterijknopje ingedrukt. Het LED lampje zal nu branden. Nu kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren. Laat het knopje na het zuigen aan het mondstukje weer los.

Airflow Control

Het kapje van de atomizer base dient voor het regelen van de luchttoevoer. U kunt met de klok mee of tegen de klok in draaien om de luchttoevoer te vergroten of te verkleinen. De luchttoevoer zal het grootst zijn, wanneer de markeringen boven elkaar staan.

    • Let op: Probeer de mogelijkheid tot het veranderen van de luchttoevoer uit om te kijken wat het beste bij u past.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om onduidelijkheden te voorkomen. Hebt u verder nog vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee