Smok Vape Pen 22 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok Vape Pen 22 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Smok Vape Pen 22 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok Vape Pen 22 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Smok Vape Pen 22 Batterij
1x Smok Vape Pen 22 Clearomizer
2x Smok 0,3Ω Dual Core Coil
2x Micro USB Oplaadkabel

 

Uw Smok Vape Pen 22 Opladen

De Vape Pen 22 bezit een batterij die beschikt over een capaciteit van 1650mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en wordt opgeladen voor hij helemaal leeg is.

De batterij indicator zal iedere keer als u een hijs genomen hebt, 4 keer knipperen. Als de batterij indicator 15 keer snel achter elkaar knippert, betekent dat dat de spanning lager is dan 3,3V. U dient uw elektrische sigaret op te laden. De Smok Vape Pen beschikt over de pass through techniek, en kan tijdens het opladen worden gebruikt.

Aan de zijkant van de Smok Pen vindt u een micro USB poort. Om de batterij op te laden, dient u de micro USB kant van het meegeleverde USB oplaadkabeltje in de micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat.

    • Let op: Houd er rekening mee dat het opladen via de computer of een ander apparaat langer duurt dan wanneer u uw elektrische sigaret via het stopcontact oplaadt. Aangeraden wordt om een AC adapter te gebruiken.

Atomizer Plaatsen of Vervangen

Als u uw elektrische sigaret voor het eerst gebruikt, is er waarschijnlijk al een coil unit geplaatst. Controleer voor u uw elektrische sigaret vult met e-liquid, of de coil unit goed is aangedraaid. De coil unit van uw elektrische sigaret, zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van uw Smok Vape Pen 22 vermindert of branderig wordt, zal de coil unit vervangen moeten worden. De coil unit bevindt zich aan de batterij. Om deze te vervangen, dient u het glaasje los te draaien van de batterij. Schroef vervolgens de oude atomizer eruit. Nu kunt u een nieuwe plaatsen. Schroef vervolgens het geheel weer in elkaar.

De Smok Vape Pen 22 Vullen met e-liquid

Om uw elektrische sigaret te kunnen voorzien van e-liquid, dient u de bovenkant van de clearomizer af te draaien. Als u dit gedaan heeft, kunt u in het tankje kijken. Het tankje is transparant, zodat u vanaf de buitenkant kunt zien hoeveel e-liquid er in zit. Vul het tankje van uw elektrische sigaret voor ongeveer 80%. Zorg ervoor dat er geen e-liquid in het middelste buisje terecht komt. Dit buisje zorgt namelijk voor de luchttoevoer. Schroef de top cap terug op de clearomizer. Uw elektrische sigaret is nu voorzien van e-liquid.

De Smok Vape Pen 22 Beveiligingen

De Vape Pen is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u 5 keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Om de Vape Pen 22 uit te schakelen, dient u eveneens 5x snel achter elkaar op de batterijknop te drukken.

Daarnaast beschikt de Smok over een beveiliging die er voor zorgt dat de batterij zichzelf uitschakelt als de vuurknop langer dan 8 seconden wordt ingedrukt. Zo wordt oververhitting voorkomen.

Beginnen met Dampen

Nu de batterij is opgeladen, is ingeschakeld en het tankje is gevuld met e-liquid, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruiken van uw elektrische sigaret. Als eerst brengt u het mondstuk naar uw mond. Vervolgens houdt u het batterijknopje ingedrukt. Het LED lampje zal nu branden. Nu kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren. Laat het knopje na het zuigen aan het mondstukje weer los.

Tot slot

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee