Justfog FOG1 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Justfog FOG1 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Justfog FOG1 handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Justfog FOG1. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

wat zit er in de doos

1x Justfog FOG1 Batterij
1x Justfog FOG1 Tank
1x 0,5Ω Justfog OCC Bottom Coil
1x 0,8Ω Justfog OCC Bottom Coil
3x Extra rubberen ringen
1x Handleiding

 

Uw Justfog FOG1 Opladen

De Justfog FOG1 beschikt over een ingebouwde batterij met een capaciteit van 1500mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen, en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de achterkant van de FOG1 vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in uw computer of in een ander apparaat. U kunt uw Justfog ook via het stopcontact opladen. U dient de USB aansluiting van de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

Om uw resterende batterijcapaciteit te zien, brandt er na iedere hijs een lampje. U kunt het volgende schema aanhouden:

  • 100% - 60%: Wit
  • 59% - 30%: Blauw
  • 29% - 0%: Rood

Uw Justfog FOG1 Gebruiksklaar Maken

De coil unit plaatsen of vervangen

Om de coil unit van de FOG1 te plaatsen of te vervangen dient u de top cap, het gedeelte waar het mondstuk op zit, te verwijderen. Dat doet u door de onderste ring tegelijkertijd naar beneden te drukken en tegen de klok in te draaien. Als u dit gedaan heeft, haalt u het glaasje van de batterij af. Dat doet u door aan het glaasje te trekken. Nu kunt u de oude coil unit los draaien. Plaats vervolgens een nieuwe coil unit en schroef het geheel weer in elkaar. U hebt nu een nieuwe coil unit geplaatst.

    • Let op: Laat uw elektrische sigaret als een nieuwe coil unit geplaatst hebt en u deze net gevuld hebt 10 tot 15 minuten rusten. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u dat u een brandende smaak krijgt.

Uw Justfog FOG1 vullen met e-liquid

Om uw elektrische sigaret te voorzien van e-liquid, dient u de top cap, het gedeelte waar het mondstuk op zit, te verwijderen zoals hierboven beschreven. Als u dit gedaan hebt, kunt u in het lege tankje kijken. Vul het tankje met een e-liquid naar keuze, maar zorg dat deze niet in het middelste buisje terecht komt. Laat de e-liquid langs de zijkant in het tankje stromen. Het middelste buisje zorgt voor de luchttoevoer. Door hier geen e-liquid in te laten komen, voorkomt u dat u e-liquid in uw mond krijgt. Draai het geheel terug in elkaar. Uw elektrische sigaret is klaar voor gebruik.

    • Let op: Laat het tankje van uw elektrische sigaret nooit helemaal leeggaan, maar vul deze op tijd bij. Zo krijgt de coil unit niet de kans om uit te drogen en voorkomt u een branderige smaak.

Uw Justfog FOG1 in gebruik nemen

In- en uitschakelen

De Justfog FOG1 beschikt over een beveiliging die er voor zorgt dat uw batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw apparaat in te schakelen dient u 5 keer binnen 1 tot 2 seconden op de vuurknop te drukken. Op eenzelfde manier kunt u het apparaat uitschakelen.

Airflow instellen

De ring onder het glaasje dient voor het regelen van de luchttoevoer. U kunt met de klok mee of tegen de klok in draaien om de luchttoevoer te vergroten of te verkleinen.

Inhaleren

Door op de vuurknop te drukken en tegelijkertijd in te ademen, kunt u inhaleren. Laat de vuurknop na het inhaleren meteen weer los.

Beveiliging

Om veilig gebruik te kunnen garanderen beschikt de Justfog FOG1 over verschillende beveiligingen. De beveiligingen waarover de FOG1 beschikt zijn:

   • Beveiliging tegen kortsluiting
   • Beveiliging tegen oververhitting
   • Beveiliging tegen overladen
   • Beveiliging tegen onderladen

Tot Slot

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee