Joyetech eGo AIO ProBox Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech eGo AIO Probox elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Joyetech eGo AIO ProBox handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech eGo AIO ProBox. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

wat zit er in de doos

1x Joyetech eGo AIO ProBox
2x Joyetech BF Atomizer Head 0,6Ω SS316
2x Joyetech eGo AIO Drip Tip
1x Joyetech USB oplaadkabel
1x Handleiding

 

Uw Joyetech eGo AIO ProBox Opladen

De eGo AIO ProBox beschikt over een ingebouwde batterij met een capaciteit van 2100mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen, en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de zijkant van de ProBox vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in uw computer of in een ander apparaat. U kunt uw ProBox ook via het stopcontact opladen. U dient de USB aansluiting van de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

Als u dit gedaan heeft, zal er een lichtje gaan branden. Wanneer uw apparaat volledig is opgeladen, zal het lampje uit gaan.

Om uw resterende batterijcapaciteit te zien, brandt er na iedere hijs een lampje. U kunt het volgende schema aanhouden:

  • 60% - 100%: Het lampjje blijft branden
  • 30% - 59%: Het lampje knippert langzaam
  • 10% - 29%: Het lampje knippert matig
  • 0% - 9%: Het lampje knippert snel

Uw Joyetech eGo AIO ProBox Gebruiksklaar Maken

De coil unit plaatsen of vervangen

Om de coil unit van de eGo AIO ProBox te plaatsen of te vervangen dient u de top cap, het gedeelte waar het mondstuk op zit, te verwijderen. Dat doet u door de onderste ring tegelijkertijd naar beneden te drukken en tegen de klok in te draaien. Als u dit gedaan heeft, kunt u de oude coil unit verwijderen. Draai er vervolgens een nieuwe coil unit op en schroef het geheel weer in elkaar. U hebt nu een nieuwe coil unit geplaatst.

    • Let op: Laat uw elektrische sigaret als een nieuwe coil unit geplaatst hebt en u deze net gevuld hebt 10 tot 15 minuten rusten. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u dat u een brandende smaak krijgt.

Uw Joyetech eGo AIO ProBox vullen met e-liquid

Om uw elektrische sigaret te voorzien van e-liquid, dient u de bovenste ring van het mondstuk los te draaien. Als u dit gedaan hebt, kunt u in het lege tankje kijken. Vul het tankje met een e-liquid naar keuze. Zorg dat de e-liquid niet in het middelste buisje komt, maar laat de e-liquid langs de zijkant het tankje inlopen. Draai tot slot het mondstuk terug op de elektrische sigaret.

    • Let op: Laat het tankje van uw elektrische sigaret nooit helemaal leeggaan, maar vul deze op tijd bij. Zo krijgt de coil unit niet de kans om uit te drogen en voorkomt u een branderige smaak.

Uw Joyetech eGo AIO ProBox in gebruik nemen

In- en uitschakelen

De eGo AIO ProBox beschikt over een H/L/OFF knop. Met deze knop kunt u uw apparaat in- of uitschakelen. Door de knop op de H of de L-stand te zetten, schakelt u uw apparaat in. Zet de knop op “Off” om uw apparaat uit te schakelen.

H en L stand

U kunt met uw eGo AIO ProBox in een H-stand en in een L-stand dampen. Als u in de H-stand dampt, dampt u in de direct output modus. Dit betekent dat de batterij van uw elektrische sigaret altijd zo veel mogelijk spanning levert. Naarmate de batterijcapaciteit afneemt, geeft de batterij steeds minder spanning af.

Als u in de L-modus dampt, geeft de batterij, ongeacht de resterende batterijcapaciteit, altijd dezelfde spanning af.

Het LED-lampje instellen of uitzetten

Druk, als het apparaat is uitgeschakeld, op de vuurknop totdat het LED-lampje brandt. Navigeer daarna door de kleuren rood, geel, groen, blauw, indigo, wit, paars of licht uit door kort op de vuurknop te drukken. Om uw keuze te bevestigen dient u als u de optie van uw keuze geselecteerd hebt, te wachten tot het LED-lampje uit gaat.

Inhaleren

Door op de vuurknop te drukken en tegelijkertijd in te ademen, kunt u inhaleren. Laat de vuurknop na het inhaleren meteen weer los.

Beveiliging

Om veilig gebruik te kunnen garanderen beschikt de eGo AIO ProBox over verschillende beveiligingen. De beveiligingen waarover de ProBox beschikt zijn:

   • Atomizer beveiliging: Als u langer dan 10 seconden op de vuurknop drukt, zal het lampje in de vuurknop 10 keer knipperen, waarna de elektrische sigaret zichzelf uitschakelt.
   • Kortsluiting beveiliging: Voor het dampen: Het lampje in de vuurknop knippert 5 keer achter elkaar, waarna het apparaat zichzelf uitschakelt. Tijdens het dampen: Het lampje in de vuurknop knippert 3 keer.
   • Laag voltage beveiliging: Als het voltage lager is dan 3,3V, zal het lampje 5 keer knipperen wanneer u de vuurknop indrukt. Als u de vuurknop opnieuw indrukt, zal het lampje 40 keer knipperen, waarna de spanning wegvalt. Laadt het apparaat op om er weer gebruik van te kunnen maken.
   • Weerstandsdetectie: Als de weerstand hoger is dan 3,5 Ohm, het LED-lampje 10 keer langzaam knipperen om aan te geven dat er geen atomizer is gedetecteerd. Als de weerstand lager is dan 0,2 Ohm, zal het LED-lampje 3 keer snel knipperen om aan te geven dat er een lage output is of dat er kortsluiting is.

Tot Slot

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee