Joyetech Atopack Penguin Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech Atopack Penguin elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Joyetech Atopack Penguin handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech Atopack Penguin. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

wat zit er in de doos

1x Joyetech Atopack Penguin Body
1x Joyetech Atopack Penguin Cartridge
1x 0,25Ω Atopack Coil (JVIC)
1x 0,60Ω Atopack Coil (JVIC)
1x Joyetech USB oplaadkabel
1x Reserve onderdelen
1x Instructiekaartje

 

Uw Joyetech Atopack Penguin Opladen

De Joyetech Penguin beschikt over een ingebouwde batterij met een capaciteit van 2000mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen, en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de voorkant van de Atopack Penguin vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in uw computer of in een ander apparaat. U kunt uw Joyetech ook via het stopcontact opladen. U dient de USB aansluiting van de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

Om uw resterende batterijcapaciteit te zien, zijn er vijf indicatie lampjes. U kunt het volgende schema aanhouden:

  • 90% - 100%: Er branden vijf lampjes
  • 70% - 89%: Er branden vier lampjes
  • 30% - 69%: Er branden drie lampjes
  • 10% - 29%: Er branden twee lampjes
  • 1% - 9%: Er brandt een lampje

Uw Joyetech Atopack Penguin Gebruiksklaar Maken

Uw Joyetech Atopack Penguin vullen met e-liquid

Om uw elektrische sigaret te voorzien van e-liquid, dient u de cartridge uit de body te halen. Dit doet u door het mondstuk vast te pakken en hier aan te trekken. Ook kunt u uw duim in de inkeping aan de achterzijde zetten en op deze manier de cartridge omhoog duwen.

Indien er een coil unit in de cartridge zit, te herkennen aan het witte plastic, dient u deze te verwijderen. Als u dit gedaan heeft, kijkt u in het tankje. U dient de e-liquid door het ovaalvormige vulgaatje naar binnen te laten lopen. Via het glaasje wat in de cartridge verwerkt is, kunt u zien hoe vol het tankje is.

Als u het tankje gevuld hebt, plaatst u de coil unit terug op de onderkant van de cartridge. Plaats de cartridge vervolgens terug in de Penguin. Uw elektrische sigaret is nu klaar voor gebruik.

    • Let op: Laat het tankje van uw elektrische sigaret nooit helemaal leeggaan, maar vul deze op tijd bij. Zo krijgt de coil unit niet de kans om uit te drogen en voorkomt u een branderige smaak.

De coil unit plaatsen of vervangen

Om de coil unit te plaatsen of te vervangen, dient u de cartridge uit de body te halen. Dit doet u zoals hierboven beschreven. Als u dit gedaan heeft, heeft u de cartridge in uw hand. Indien er een coil unit in de cartridge zit, te herkennen aan het witte plastic, dient u deze te verwijderen. Als u dit gedaan heeft, kijkt u in het tankje. Nu kunt u een nieuwe coil unit plaatsen. Plaats de cartridge vervolgens terug in de Penguin om weer te kunnen dampen.

    • Let op: Laat het tankje van uw elektrische sigaret nooit helemaal leeggaan, maar vul deze op tijd bij. Zo krijgt de coil unit niet de kans om uit te drogen en voorkomt u een branderige smaak.

Uw Joyetech Atopack Penguin in gebruik nemen

In- en uitschakelen

De Joyetech Atopack Penguin beschikt over een beveiliging die er voor zorgt dat uw batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw apparaat in te schakelen dient u 5 keer binnen 1 tot 2 seconden op de vuurknop te drukken. Op eenzelfde manier kunt u het apparaat uitschakelen.

Inhaleren

Door op de vuurknop te drukken en tegelijkertijd in te ademen, kunt u inhaleren. Laat de vuurknop na het inhaleren meteen weer los.

Beveiliging

Om veilig gebruik te kunnen garanderen beschikt de Joyetech Atopack Penguin over verschillende beveiligingen. De beveiligingen waarover de Penguin beschikt zijn:

   • Beveiliging tegen kortsluiting: 1) Als er kortsluiting optreedt voor u start met dampen, zal het indicatielampje vijf keer knipperen, waarna het apparaat zichzelf uitschakelt. 2) Als er kortsluiting ontstaat tijdens het dampen, zal het indicatielampje drie keer knipperen waarna het apparaat zichzelf uitschakelt.
   • Atomizerbeveiliging: Als de vuurknop langer dan drie seconden in wordt gedrukt, zal het indicatielampje 10 keer knipperen.
   • Beveiliging tegen laag voltage: Als het batterijvoltage lager dan 3,3V is, zal het indicatielampje 40 keer knipperen, waarna het apparaat zichzelf uitschakelt. Om het apparaat in te schakelen, dient u het apparaat op te laden.
   • Weerstandsdetectie: 1) Als de weerstand aan de output-kant meer dan 3,0 Ohm is, zal het indicatielampje langzaam knipperen als u op de vuurknop drukt. 2) Als de weerstand lager is dan 0,15 Ohm, zal het indicatielampje vijf keer snel knipperen om aan te geven dat het Ohm te laag is, of om eventuele kortsluiting aan te geven.

Tot Slot

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee