Bedankt voor het aanschaffen van de Aspire Starter Set elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Aspire starter set handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Aspire Starter Set. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Aspire CF G-Power
1x Aspire K1 Glassomizer
6x Aspire BVC coils
1x 230V AC Adapter
1x USB oplaadkabel

 

Uw Aspire starter set opladen

De Aspire beschikt over een batterij met een capaciteit van 900mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Om de batterij van uw Aspire op te laden, dient u de batterij los te draaien van de clearomizer. Vervolgens draait u de batterij in het daarvoor bestemde deel van de USB oplaadkabel. De andere kant van de USB oplaadkabel steekt u in de USB poort van een AC adapter, welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. Het LED lampje in de batterij zal drie keer knipperen en daarna aanblijven om aan te geven dat uw batterij aan het opladen is. Het lampje op de USB lader zal rood kleuren. Als uw batterij volledig opgeladen is, kleurt het lampje groen. Het lampje op de batterij zelf zal uitgaan.

Het duurt ongeveer drie uur voor uw batterij volledig opgeladen is.

Uw Aspire starter set vullen met e-liquid

Om uw elektrische sigaret te kunnen voorzien van e-liquid, dient u de clearomizer los te draaien van de atomizer base. Als u dit gedaan heeft, kunt u in het tankje kijken. Het tankje is uitgerust met een kijkglaasje, zodat u vanaf de buitenkant kunt zien hoeveel e-liquid er in zit. In het tankje ziet u een buisje. Dit is het buisje welke de damp naar uw mond brengt. Het is van belang dat hier geen e-liquid in terecht komt. Houd het tankje ietwat schuin en laat de e-liquid langs het glas naar binnen lopen. Vul het tankje niet verder dan het einde van het buisje. Schroef het geheel weer in elkaar. Uw Aspire Starter is bijna klaar voor gebruik.

    • Let op: Laat uw e-sigaret na het vullen vijf tot 10 minuten rusten, zodat de e-liquid goed in het coiltje kan trekken en een branderige smaak wordt voorkomen.

Uw Aspire starter set in gebruik nemen

De Aspire is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Een LED lampje zal drie keer knipperen als indicatie dat uw elektrische sigaret klaar is voor gebruik. Om uw Aspire Starter uit te schakelen, dient u eveneens vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken.

Beginnen met dampen

Nu de batterij is opgeladen, is ingeschakeld en het tankje is gevuld met e-liquid, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruiken van uw elektrische sigaret. Als eerst brengt u het mondstuk naar uw mond. Vervolgens houdt u het batterijknopje ingedrukt. Het LED lampje zal nu branden. Nu kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren. Laat het knopje na het zuigen aan het mondstukje weer los.

Atomizer vervangen

De coil unit van uw elektrische sigaret, zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van uw Aspire Starter vermindert of branderig wordt, zal de coil unit vervangen moeten worden. De coil unit bevindt zich aan de atomizer base. Schroef het tankje los van de atomizer base. Schroef vervolgens de oude atomizer eruit. Nu kunt u een nieuwe plaatsen. Schroef vervolgens het geheel weer in elkaar.

    • Let op: Laat uw elektrische sigaret na het vullen ongeveer vijf minuten rusten. Zo zorgt u er voor dat er genoeg vloeistof is geabsorbeerd en voorkomt u een zogenaamde ‘dry hit’, welke u een verbrande smaak kan geven.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net als bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee