Eleaf iStick 50W Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Eleaf iStick 50W elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Eleaf iStick 50W Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Eleaf iStick 50W elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

1x Eleaf iStick 50W Body
1x Eleaf 510 naar eGo Adapter
1x USB Oplaadkabel
1x Engelstalige Handleiding

 

UW ELEAF ISTICK 50W OPLADEN

De iStick 50W beschikt over een batterij met een capaciteit van 4400mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de onderkant van het apparaat vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden, dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB lader in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. De batterij indicator bovenop het apparaat zal “USB” weergeven voor twee seconden en daarna het batterijpercentage aangeven. De batterij indicator zal knipperen om aan te geven dat uw apparaat aan het opladen is. Als uw batterij volledig is opgeladen, zal de batterij indicator stoppen met knipperen voor 10 seconden en daarna uitgaan.

Het volledig opladen van de batterij duurt, indien u gebruik maakt van een 1A muur adapter, ongeveer vijf uur.

UW ELEAF ISTICK 50W IN GEBRUIK NEMEN

Uw Eleaf iStick 50W in- en uitschakelen

De iStick 50W is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw Eleaf aan te zetten, dient u vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Om de Eleaf in te schakelen, drukt u eveneens vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop.

Schakelen tussen de verschillende modi

De Eleaf iStick 50W beschikt over de mogelijkheid om het wattage en het voltage geheel naar wens in te stellen. Door drie keer op de batterijknop te drukken, kunt u schakelen tussen variable voltage en variable wattage. Aan de voorkant van de Eleaf iStick 50W vindt u een OLED display, waarop u de instelling kunt zien.

Variable Voltage modus

Om het voltage naar wens in te stellen, dient u te zorgen dat de Eleaf iStick 50W in de variable voltage modus staat. Als u dat hebt gedaan, kunt u het voltage instellen door op de instelknoppen te drukken. Het voltage van de Eleaf iStick 50W is instelbaar van 2,0V tot en met 10,0V.

Variable Wattage modus

Om het wattage naar wens in te stellen, dient u te zorgen dat de Eleaf iStick 50W in de variable wattage modus staat. Als u dat hebt gedaan, kunt u het wattage instellen door op de instelknoppen te drukken. Het wattage van de Eleaf iStick 50W is instelbaar van 5 Watt tot en met 50 Watt.

Inhaleren

Tijdens het inhaleren houdt u de vierkante knop ingedrukt. Wanneer de knop langer dan tien seconden ingedrukt wordt, zal de iStick in beveiliging schieten. De melding “10,0” zal verschijnen.

Toets blokkering

Door tegelijkertijd beide instelknoppen voor twee seconden ingedrukt te houden wanneer de iStick 50W is ingeschakeld, zal er “Lock” op het scherm verschijnen en zullen de insteltoetsen op slot staan. Door opnieuw twee seconden tegelijkertijd op de instelknoppen te drukken, kunt u deze weer van het slot afhalen. Nu zal er “Unlock” op het scherm verschijnen.

Scherm omkeren

Druk tegelijkertijd twee seconden op de instellingsknoppen wanneer de iStick 50W is uitgeschakeld om de schermweergave 180 graden te laten draaien. Om het scherm weer terug te draaien, dient u deze handeling te herhalen.

510 aansluiting

De iStick werkt met alle clearomizers die voorzien zijn van een 510 of eGo aansluiting. Als u een clearomizer met een eGo aansluiting wil gebruiken, dient u gebruik te maken van een 510 naar eGo adapter.

BEVEILIGING

De Eleaf iStick 50W beschikt over verschillende beveiligingen om veilig gebruik te kunnen garanderen:

  • Mocht er kortsluiting in de atomizer ontstaan, dan zal er “Atomizer Short” op het scherm verschijnen.
  • Wanneer het voltage van de batterij lager is dan 3,3V, dan zal er “Lock” op het scherm verschijnen. U dient de batterij nu op te laden.
  • Wanneer de batterij van de MOD minder dan 10% capaciteit heeft, zal het “power symbool” op het scherm knipperen.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee