Justfog QPod Kit

Justfog QPod Kit

Gebruiksvriendelijk pod systeem van Justfog met verwisselbare pod’s en een 900mAh batterij, verkrijgbaar in 4 kleuren
€ 24,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Justfog QPod is een compact podsysteem welke gebruik maakt van hervulbare pod’s met een inhoud van 1.9ML. U kunt de pod’s zelf vullen met uw favoriete e-liquid of Nic Salt e-liquid. Ondanks het kleine formaat beschikt de Qpod over een batterijcapaciteit van maar liefst 900mAh, wat de QPod geschikt maakt voor zowel lichte als zware dampers.

De coil units

De QPod maakt gebruik van verwisselbare verwisselbare Justfog Organic Cotton Coils. Deze coils zijn verkrijgbaar in 2 weerstanden: 1.6Ohm en 1.2Ohm. Geeft u de voorkeur aan wat meer damp, dan kiest u voor de 1.2Ohm. Wilt u juist een wat kleine damphoeveelheid? Kies dan voor de 1.6Ohm.

Gemiddeld dient u een coil unit 1x per 2 weken te wisselen. U wisselt de coil unit wanneer de QPod minder damp geeft, of wanneer de smaak niet meer is zoals u gewend bent.

Passtrough functie en airflow control

De batterij beschikt over een passtrough functie. Middels deze functie kunt u de batterij opladen en tegelijkertijd blijven dampen. U kunt de QPod dus gewoon gebruiken tijdens het opladen. De luchttoevoer kan worden ingesteld middels de airflow control ring. Wanneer er meer lucht mee komt tijdens het nemen van een trekje, koelt de damp af en kunt u dieper inhaleren. Bij een airflow die wat dichter staat, is de damp wat geconcentreerder.

De QPod batterij heeft daarnaast een handige batterijcapaciteit indicator. Deze indicator geeft aan hoeveel capaciteit de batterij nog heeft, voordat u deze dient op te laden. Het opladen gaat via de meegeleverde USB oplaadkabel.

    • Let op: Een AC adapter is niet inbegrepen bij deze set. U kunt de USB oplaadkabel gebruiken in elke gewenste USB poort die spanning afgeeft. Wenst u de Justfog QPod via het stopcontact op te laden? Schaf dan hier een AC adapter aan.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Justfog Qpod batterij
1x Justfog Qpod pod
1x 1,6Ω Justfog Organic Cotton Coil
1x Justfog USB Oplaadkabel
1x Handleiding

Specificaties

Merk Justfog
Batterijcapaciteit 900mAh
Podinhoud 1.9ml
Afmetingen 103.22mm (l) x 24.3mm (d) 16.8mm (b)
Gewicht 34.6g

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee