Vaporesso

Vaporesso is een e-sigaret merk dat geproduceerd wordt door Shenzhen SMOORE Technology Limited en waarvan de fabriek gevestigd is in China. Het merk Vaporesso is ontworpen en ontstaan om veiligheid, betrouwbaarheid en toegankelijkheid in de e-sigaretten industrie te vergroten op een manier die nog niet eerder was vertoond.


Vaporesso maakt op fundamenteel niveau gebruik van de technologische voordelen in onderzoeken en ontwikkelingen en fabriceren hun producten op hoog niveau. Dit doen zij om de hardware voor de elektrische sigaret veiliger, met ontwikkelde verwarmingselementjes en meer betrouwbare lekvrije tanks toegankelijk te maken voor iedereen. Dit doet Vaporesso met MODs die de behoeften van iedere soort damper, zowel beginnend als gevorderd, dekken. De visie van Vaporesso is een wereld waarin de producten van Vaporesso bijdragen aan een gezondere levensstijl van haar gebruikers. Of het hen nu helpt met stoppen met roken, of puur als recreatie of hobby.


Vaporesso werd in 2006 opgericht als een dochteronderneming van SMOORE, de eerste en grootste fabrikant in de elektronische sigarettenindustrie. Vaporesso en SMOORE zijn er trots op een van de sterkste research and development-teams en een aantal van de meest geavanceerde productiefaciliteiten in de sector te hebben. Het is Vaporesso's missie om e-sigaretten naar een breder publiek te brengen. Zij willen de aard van het gebruik van e-sigaretten veranderen en de nieuwste technologieën te gebruiken om uiteindelijk het leven van al haar gebruikers te verbeteren.


Bij Vaporesso maken ze het het hun doel om Vaporesso’s creativiteit in evenwicht te brengen met de richting van de markt. Zo willen zij het ideale resultaat voor de gebruiker garanderen. Dankzij Vaporesso’s grote productiefaciliteiten en hun capabele team kunnen zij tijdig met succes tegemoetkomen aan de nieuwste eisen, waardoor hun merk zeer concurrerend is en met recht een trendsetter genoemd kan worden.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee