Vaporesso Drizzle Fit Kit

Vaporesso Drizzle Fit Kit

De Drizzle Fit Kit is een starter kit die u de mogelijkheid biedt om te schakelen tussen mouth to lung en direct lung.
€ 35,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Vaporesso Drizzle Fit Kit is een starter kit die u de mogelijkheid biedt om te schakelen tussen mouth to lung en direct lung dampen. De Drizzle Fit herkent de weerstand van de coil en stelt aan de hand daarvan zelf het wattage in.

De Vaporesso Drizzle Tank

De Vaporesso Drizzle Tank beschikt over een inhoud van 1,8ml en is via de bovenkant te vullen. Om de clearomizer te vullen, dient u de top cap los te draaien van de tank. Als u dit gedaan hebt, kan de clearomizer gevuld worden met uw favoriete e-liquid. Het vervangen van de coil unit gaat via de onderkant. Door tank op zijn kop te houden en de atomizer base los te schroeven, kunt u de coil unit vervangen voor een nieuwe.

EUC Vape Coil

De Vaporesso Drizzle Vape kit wordt geleverd met één EUC Mini CCELL coil van 1,3Ω (al in de clearomizer gemonteerd) en één Traditional mini EUC coil van 1,4Ω. Een voordeel van deze coil units is dat u niet de gehele coil unit hoeft te vervangen, maar slechts het gedeelte dat zich in de metalen huls bevindt.

Airflow control

De Vaporesso Drizzle Tank beschikt over een top airflow systeem. Aan de bovenkant van de clearomizer vindt u een draaibare ring die het mogelijk maakt om de luchttoevoer naar wens in te stellen. Draait u de luchttoevoer meer dicht, dan krijgt u een meer geconcentreerde damp. Wanneer u de luchttoevoer wat verder open draait, komt er meer lucht mee wanneer u een trekje neemt.

Vaporesso Drizzle Batterij

De Vaporesso Drizzle werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 1400mAh. De batterij van de Drizzle heeft geen ingewikkelde instelmogelijkheden, maar past het wattage automatisch aan aan de weerstand van de coil unit die u gebruikt. De batterijknop functioneert tevens als LED indicator.

U kunt de batterij opladen via het meegeleverde Micro USB oplaadkabeltje. Indien u de batterij middels het stopcontact op wilt laden, dient u een AC adapter te gebruiken. Laadt u de batterij op met een 0,5A oplader? Dan zal het ongeveer 2,5 uur duren voor de batterij volledig is opgeladen. Wanneer u een 1A oplader gebruikt, zal de batterij in ongeveer 1,2 uur volledig opgeladen zijn.

Beveiligingen

De Drizzle Fit beschikt over verschillende beveiligingen om veilig gebruik te kunnen garanderen. Zo beschikt de Vaporesso Drizzle Fit bijvoorbeeld over een beveiliging tegen kortsluiting, onderladen, overladen en te laag voltage. Daarnaast beschikt de Drizzle Fit over de pass-through functionaliteit. Dat betekent dat wanneer u de batterij aan het opladen bent, de elektrische sigaret gewoon kunt gebruiken.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Vaporesso Drizzle Fit Batterij
1x Vaporesso Drizzle Tank
1x 1,3Ω Vaporesso EUC Mini CCELL
1x 1,4Ω Vaporesso EUC Mini Traditional
1x Reserve tankglaasje
1x USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Vaporesso Drizzle Fit Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Vaporesso
Batterijcapaciteit 1400mAh
Tankinhoud 1,8ml
Diameter 23,3m
Lengte 97mm
Aansluiting(en) 510 / Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee