Vaporesso Veco ONE Starter Kit

Vaporesso Veco ONE Starter Kit

Sub-ohm starter kit met een 1500mAh batterij, 2ml top-filling tank en sub-ohm coils.
€ 31,95
Beschrijving

Details

De Vaporesso VECO ONE Kit is een elektrische sigaret die beschikt over een batterij met een capaciteit van 1500mAh. Het tankje van de VECO ONE heeft een inhoud van 2ml en wordt via de bovenkant gevuld. De Vaporesso VECO ONE is verkrijgbaar in het zwart en in het zilver.

VECO CLEAROMIZER

De VECO clearomizer heeft een inhoud van 2ml. Door de opbouw van deze clearomizer, kan het tankje via de bovenkant worden gevuld. Dat doet men door de ring boven het glaasje los te schroeven. De VECO beschikt over een Airflow Control. Door aan de ring onder de driptip te draaien, kunt u de hoeveelheid lucht die u inhaleert instellen.

COIL UNIT

De coil unit van een elektrische sigaret moet zo nu en dan vervangen worden. Als u na een aantal weken merkt dat de smaak van uw e-liquid verandert of branderig gaat smaken, is uw coil unit versleten en moet deze vernieuwd worden. De Vaporesso VECO ONE wordt geleverd met een Ceramic EUC 0,3 Ohm coil, welke al in het apparaat geïnstalleerd is, en een losse Clapton 3,0 Ohm EUC coil. Door de lage weerstand van de coil (Sub-ohm), is het met deze elektrische sigaret niet mogelijk om mouth to lung te dampen. De damp dient direct naar de longen geïnhaleerd te worden.

BATTERIJ

De VECO ONE Kit beschikt over een batterij met een capaciteit van 1500mAh en kan worden opgeladen middels de meegeleverde Micro USB kabel. Om het apparaat via het stopcontact op te laden, hebt u een AC adapter nodig. Deze wordt niet meegeleverd, maar kunt u hier bestelen. De VECO ONE beschikt over een 510 aansluiting, wat deze batterij geschikt maakt voor meerdere types clearomizers. De VECO ONE batterij levert een constante spanning af van 40W.

    • De batterij van de VECO ONE beschikt over een beveiliging zodat het apparaat niet per ongeluk leegloopt in uw broekzak of tas. Door vijf keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken, kunt u het apparaat in- of uitschakelen.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Vaporesso Veco ONE Batterij
1x Vaporesso Veco Tank
1x 0,3Ω Ceramic EUC Veco Coil
1x 0,3Ω Clapton EUC Veco Coil
1x Micro USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Vaporesso Veco ONE Starter Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Vaporesso
Batterijcapaciteit 1500mAh
Tankinhoud 2ml
Lengte 108mm
Diameter 22mm
Aansluitingen 510 en Micro USB
Kleuren Zwart en Zilver

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee