Vaporesso GTX One

Vaporesso GTX One

40Watt kit met een 2ML tank en een batterij van 2000mAh.
€ 38,95
Beschrijving

Details

De Vaporesso GTX One is een instelbare MOD met een maximaal wattage van 40Watt. U kunt het Wattage dus naar wens instellen van minimaal 5 tot maximaal 80Watt. Hoe hoger u het Wattage instelt, hoe meer damp u verkrijgt. De 2000mAh batterij kunt u oplader door het bijgeleverde USB-C kabeltje te gebruiken.

U kunt de Vaporesso GTX One gebruiken samen met de Vaporesso GTX Coils, in de weerstanden 0.6Ohm, 0.8Ohm en 1.2Ohm. Hoe lager de weerstand, hoe meer dampontwikkeling er zal ontstaan. Beide coils zijn geschikt voor MTL (Mouth to Lung) dampen. Om de Vaporesso GTX One Tank te vullen draait u de bovenkant van de clearomizer af. Vervolgens vult u de e-liquid en laat u dit geheel 15 minuten staan, zodat de coil de e-liquid goed kan opnemen. Na ongeveer 2 weken is de coil aan vervanging toe. U merkt dit doordat u een verbrande smaak proeft, of doordat de Vaporesso GTX One minder of geen damp meer geeft.

    • Het opladen van de batterij dient u altijd te doen met opladers en adapters die daarvoor bedoeld zijn. Of het nu gaat om een eGo batterij of een losse (18650) batterij voor in uw MOD, veiligheid voorop! (Meer informatie)

Inhoud van de set

AantalItem
1x Vaporesso GTX One Mod
1x Vaporesso GTX 18 Clearomizer
1x GTX 0.8 Ohm Mesh Coil
1x GTX 1.2 Ohm Mesh Coil
1x Reserve glaasje
1x USB-C oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Vaporesso GTX One wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Vaporesso
Batterijcapaciteit 2000mAh
Wattage 1 tot 40Watt
Maximale oplaad stroom 2Ampere

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee