Kanger TOP EVOD

Kanger TOP EVOD

Kanger
Opvolger van de Kanger EVOD met een 650mAh batterij en topfill Kanger TOPTANK eVod clearomizer van 1,7ml.
€ 19,95

* Vereiste velden

Kanger TOP EVOD

Details

De Kanger Top EVOD beschikt over een tankje waarbij de e-liquid via de bovenkant gevuld kan worden. De Kanger Top EVOD is beschikbaar in de kleuren zwart, rood, wit en zilver.

TOPTANK eVod Clearomizer

De Kanger TOPTANK eVod clearomizer beschikt over een Pyrex glass tankje. Door de ring onder de driptip los te schroeven van de clearomizer, kan het tankje via de bovenkant worden gevuld. De coil unit beschikt over de VOCC ontwerp, wat staat voor vertical organic cotton coil.

Let op dat organisch katoen doorgaans wat langer nodig heeft om de e-liquid goed op te nemen. Wordt de TOPTANK eVod voor de eerste keer of met een nieuw geplaatste coil gevuld, dan is het raadzaam om de e-sigaret 10 minuten te laten staan. Hierdoor krijgt de coil unit de kans om de e-liquid goed te absorberen.

Coil Unit

De coil unit van een elektrische sigaret moet zo nu en dan vervangen worden. Als u na een aantal weken merkt dat uw e-liquid verandert van smaak of branderig gaat smaken, is uw coil unit versleten en moet deze vernieuwd worden. Dit doet u door de toptank los te maken van de batterij. Als u dit gedaan heeft, schroeft u de base los van het mondstuk. Nu kunt u de coil unit er af schroeven en een nieuwe plaatsen. Zet het geheel vervolgens weer in elkaar, en uw elektrische sigaret is weer klaar voor gebruik.

De Batterij

De Kanger Top EVOD batterij beschikt over een capaciteit van 650mAh en kan worden opgeladen via het meegeleverde USB oplaadkabeltje. Voor laden via het stopcontact is een AC adapter nodig. Deze wordt niet meegeleverd. De Kanger Top EVOD batterij beschikt over een eGo/510 aansluiting, wat deze batterij geschikt maakt voor vrijwel alle types clearomizers.

De batterijknop is uitgerust met een beveiliging die er voor zorgt dat de batterij niet aan kan gaan wanneer deze in bijvoorbeeld een tas wordt opgeborgen. Door vijf keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken, zal het LEDje gaan knipperen om aan te geven dat de batterij is in- of uitgeschakeld.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Kangertech TOPTANK eVod clearomizer
1x Kangertech Top EVOD batterij
1x 1,5Ω VOCC-T Coil Unit
1x Evod USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Kanger TOP EVOD wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Kangertech
Batterijcapaciteit 650mAh
Tankinhoud 1,7ml
Lengte 130mm
Diameter 14mm
Aansluiting eGo/510
Kleuren Zwart, zilver, rood en wit

Bekijk hier vergelijkbare e-sigaretten voor de Kanger TOP EVOD.

Andere klanten kochten ook:
Beoordelen
Totaal score 4.5 van 5 na 2 reviews
Review by Shewin on 04-05-2018
Goede kwaliteit
Waardering
Licht prettig in je hand, lekt niet, lange batterij duur, batterij word niet te warm.
enige nadeel komt weinig rook uit. :(
Review by Erwin van Hal on 11-05-2017
Van rook naar damp
Waardering
Zoals beloofd, bespreek ik ff mijn ervaring over de KangerTech Top Evod. Ik vond het tijd om maar eens over te gaan stappen naar het elektrisch roken. Omdat dit mijn eerste keer is, was ik niet van plan om direct veel geld uit te gaan geven en zodoende kwam ik dit product tegen. Het is een goed product en voor de prijs mag je helemaal niet klagen. Het doet precies wat ik verwachtte. Eerst moest ik even wennen aan de manier van inhaleren. Dat is compleet anders dan aan mijn shaggy. Het beste is om eerst even de Kanger op te laten warmen voor een paar seconden en dan heel langzaam de damp inhaleren voor het beste effect. Ik was een stevige roker in zware shag. Maar nu ik overgestapt ben, is de behoefte om een shaggy te draaien eigenlijk bijna weg. De nicotine is nog aanwezig, evenals de lichamelijke handeling om.als het ware bezig te zijn. Maar de gevaarlijke stoffen zijn gelukkig niet meer aan de orde... Ik voel me super en als je begint met overstappen, raad ik dit product aan. Prijs kwaliteit verhouding is voor mij top. Dan daarbij anderhalf pakje shag per week a €15,00 is heel wat anders dan één of twee flesjes van 10ml. Ik ben er blij mee, nu jullie nog.. groetjes

Schrijf een review over de Kanger TOP EVOD

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering