Kanger TOP EVOD

Kanger TOP EVOD

Kanger
Opvolger van de Kanger EVOD met een 650mAh batterij en topfill Kanger TOP EVOD clearomizer van 1,7ml.
€ 19,95

* Vereiste velden

Kanger TOP EVOD

Details

De opvolger van de Kangertech EVOD is deze Kanger Top EVOD. De Kanger Top EVOD beschikt over een tankje waarbij de e-liquid via de bovenkant gevuld kan worden. De Kanger Top EVOD is beschikbaar in de kleuren zwart, rood, wit en zilver.

Top EVOD Clearomizer

De Kanger Top EVOD clearomizer beschikt over een pyrex glass tankje voor een zuivere smaak. Door de opbouw van deze clearomizer kan het tankje via de bovenkant worden gevuld door de ring onder de driptip (mondstuk) los te schroeven. De coil unit beschikt over de VOCC ontwerp, wat staat voor vertical organic cotton coil.

Let op dat organisch katoen doorgaans wat langer nodig heeft om de e-liquid goed op te nemen. Wordt de Top EVOD voor de eerste keer of met een nieuw geplaatste coil gevuld, dan is het raadzaam om de e-sigaret 5 minuten te laten staan. Hierdoor krijgt de coil unit de kans om de e-liquid goed te absorberen.

Coil Unit

De coil unit van een elektrische sigaret moet zo nu en dan vervangen worden. Als u na een aantal weken merkt dat de smaak van uw e-liquid verandert of branderig gaat smaken, is uw coil unit versleten en moet deze vernieuwd worden. Dit doet u door de toptank los te maken van de batterij. Als u dit gedaan heeft, schroeft u de base los van het mondstuk. Nu kunt u de coil unit er af schroeven en een nieuwe plaatsen. Zet het geheel vervolgens weer in elkaar, en uw elektrische sigaret is weer klaar voor gebruik.

De Batterij

De Kanger Top EVOD batterij beschikt over een capaciteit van 650mAh en kan worden opgeladen middels het meegeleverde USB oplaadkabel. Voor laden via het stopcontact is een AC adapter benodigd. Deze wordt niet meegeleverd. De Kanger Top EVOD batterij beschikt over een eGo/510 aansluiting wat deze batterij geschikt maakt voor vrijwel alle types clearomizers.

De batterijknop is uitgerust met een beveiliging die er voor zorgt dat de batterij niet aan kan gaan wanneer deze in bijvoorbeeld een tas wordt opgeborgen. Door 5x snel achter elkaar op de vuurknop te drukken zal het LEDje gaan knipperen om aan te geven dat de batterij is in- of uitgeschakeld.

Bekijk hier vergelijkbare e-sigaretten voor de Kanger Top EVOD.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Kangertech Top EVOD clearomizer
1x Kangertech Top EVOD batterij
1x 1,5Ω VOCC-T Coil Unit
1x Evod USB oplaadkabel
1x Handleiding (Engels)
1x Gratis e-Liquid*

Specificaties

Merk Kangertech
Batterijcapaciteit 650mAh
Tankinhoud 1,7ml
Lengte 130mm
Diameter 14mm
Aansluiting eGo/510
Kleuren Zwart, zilver, rood en wit

*) Deze Kanger TOP EVOD wordt geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Andere klanten kochten ook:
Beoordelen

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering