Kanger TOP EVOD

Kanger TOP EVOD

Opvolger van de Kanger EVOD met een 650mAh batterij en topfill Kanger TOPTANK eVod clearomizer van 1,7ml.
€ 19,95
Beschrijving

Details

De Kanger Top EVOD beschikt over een tankje waarbij de e-liquid via de bovenkant gevuld kan worden. De Kanger Top EVOD is beschikbaar in de kleuren zwart, rood, wit en zilver.

TOPTANK eVod Clearomizer

De Kanger TOPTANK eVod clearomizer beschikt over een Pyrex glass tankje. Door de ring onder de driptip los te schroeven van de clearomizer, kan het tankje via de bovenkant worden gevuld. De coil unit beschikt over de VOCC ontwerp, wat staat voor vertical organic cotton coil.

Let op dat organisch katoen doorgaans wat langer nodig heeft om de e-liquid goed op te nemen. Wordt de TOPTANK eVod voor de eerste keer of met een nieuw geplaatste coil gevuld, dan is het raadzaam om de e-sigaret 10 minuten te laten staan. Hierdoor krijgt de coil unit de kans om de e-liquid goed te absorberen.

Coil Unit

De coil unit van een elektrische sigaret moet zo nu en dan vervangen worden. Als u na een aantal weken merkt dat uw e-liquid verandert van smaak of branderig gaat smaken, is uw coil unit versleten en moet deze vernieuwd worden. Dit doet u door de toptank los te maken van de batterij. Als u dit gedaan heeft, schroeft u de base los van het mondstuk. Nu kunt u de coil unit er af schroeven en een nieuwe plaatsen. Zet het geheel vervolgens weer in elkaar, en uw elektrische sigaret is weer klaar voor gebruik.

De Batterij

De Kanger Top EVOD batterij beschikt over een capaciteit van 650mAh en kan worden opgeladen via het meegeleverde USB oplaadkabeltje. Voor laden via het stopcontact is een AC adapter nodig. Deze wordt niet meegeleverd. De Kanger Top EVOD batterij beschikt over een eGo/510 aansluiting, wat deze batterij geschikt maakt voor vrijwel alle types clearomizers.

De batterijknop is uitgerust met een beveiliging die er voor zorgt dat de batterij niet aan kan gaan wanneer deze in bijvoorbeeld een tas wordt opgeborgen. Door vijf keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken, zal het LEDje gaan knipperen om aan te geven dat de batterij is in- of uitgeschakeld.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Kangertech TOPTANK eVod clearomizer
1x Kangertech Top EVOD batterij
1x 1,5Ω VOCC-T Coil Unit
1x Evod USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Kanger TOP EVOD wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Kangertech
Batterijcapaciteit 650mAh
Tankinhoud 1,7ml
Lengte 130mm
Diameter 14mm
Aansluiting eGo/510
Kleuren Zwart, zilver, rood en wit

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee