Kanger VOCC Coil Unit

Kanger VOCC Coil Unit

Kanger Vertical Organic Cotton Coils. Coils voorzien van organisch katoen. Doosje van 5 stuks.
€ 10,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Kanger Vertical Organic Cotton Coils zijn voorzien van organisch katoen. Doordat de gloeispiraal vertikaal is en de wick (lont) van organisch katoen is de smaak van elke liquid nog beter gedefinieerd.

De Kanger Vertical Organic Cotton Coils zijn ook geschikt voor SubOhm gebruik in de weerstanden 0.8 Ohm en 1.0 Ohm. Daarnaast zijn de weerstanden 1.2 Ohm, 1.5 Ohm en 1.8 Ohm ook beschikbaar. De Kanger VOCC coil units zitten per 5 stuks in een doosje.

Let op: Laat de e-liquid geruime tijd (een paar minuten) intrekken alvorens te gebruiken. Anders zal het organische katoen verbranden en is de coil niet meer bruikbaar. Wij geven hier GEEN garantie op!

Geschikt voor:
Kanger Aerotank
Kanger Aerotank Mini
Kanger Aerotank Mega
Kanger Protank 3
Kanger eVod 2
Kanger T3D
Kanger EVOD Glass

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee