Kanger EMUS Starter Set

Kanger EMUS Starter Set

Kanger
Elektrische sigaret in compact formaat maar met grootse prestaties.
€ 44,95
Kanger EMUS Starter Set

Details

De Kanger EMUS is het kleine broertje van de Kanger eVod 2. De Starter Set bevat alles wat u nodig heeft om te beginnen met dampen.

EMUS Clearomizer

De Clearomizer is het tankje waar de e-liquid ingaat. Hierin bevindt zich de atomizer (verdamper) die de e-liquid om zet in damp welke u vervolgens kunt inhaleren. De Kanger EMUS clearomizer heeft een metalen buitenkant met een kijkglaasje zodat u kunt zien hoeveel liquid er nog in het tankje zit. Er kan maximaal 1,2ml e-liquid in de clearomizer.

De EMUS heeft een BCC (Bottom Coil Changeable) ontwerp. Dit betekent dat u de atomizer kunt vervangen als deze defect is. De atomizer bevindt zich aan de onderkant van het tankje zodat deze altijd voldoende vloeistof krijgt. In de set zitten twee EMUS Clearomizers met daarin twee atomizers. Daarnaast krijgt u bij de set nog vijf reserve atomizers zodat u enkele maanden kunt dampen. Het mondstuk is van verchroomd metaal en heeft een standaard 510 aansluiting. U kunt deze wisselen voor een ander model of kunststof drip tip.

De batterij

De Kanger EMUS Starter Set wordt geleverd met twee 550mAh batterijen. Hierdoor kunt u verder dampen terwijl één van de batterijen wordt opgeladen. De batterij bevat een beveiliging om te zorgen dat deze niet per ongeluk aan kan gaan in uw broekzak of tas. Om de batterij in- of uit te schakelen drukt u 5 keer snel achter elkaar op het knopje. Het opladen duurt met de meegeleverde lader 2 tot 3 uur.

Inhoud van de set

AantalItem
2x Kanger EMUS Batterij
2x Kanger EMUS Clearomizer
7x Kanger EMUS Dual Coil Unit (verdamper)
1x Kanger EMUS USB Oplader
1x 230V Adapter
1x Handleiding
1x Gratis e-Liquid*

Specificaties

Merk Kangertech
Batterijcapaciteit 550mAh
Tankinhoud 1,3ml
Diameter 12,4mm
Lengte 140mm
Gewicht 43,5g
Aansluiting(en) 510


*) Alle starter sets worden geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Andere klanten kochten ook:
Beoordelen
Totaal score 4.0 van 5 na 3 reviews
Review by jan on 13-02-2016
harstikke goed
Waardering
09-02-2016 naar de winkel gegaan en de kanger emus gekocht alles werkt perfect, niet te groot en niet te klein,goed advies gehad van goed personeel super, hiervoor alles van e smoking gehad washelemaal niets
Review by Regina Dupont on 03-12-2014
minder
Waardering
jeetje een heerlijke sigaret maar een veel te kleine liquid inhoud en moet dan twee maal vullen op 1 dag.
En dit is ook wel lastig om te vullen misschien omdat ik de zwarte heb moeilijk om te zien.
Ik heb ze net een week dus ik hou jullie op de hoogte
Review by conny veer on 15-08-2014
revieuw0402
Waardering
ik heb hier voor eerst de kanger e smart gehad.
maar mijn oog viel op de emus ik heb hem nu 2 weken en ik ben er helemaal tevreden over! damp en de smaak is perfect!

Schrijf een review over de Kanger EMUS Starter Set

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering