Kanger eVod 2 Starter Set

Kanger eVod 2 Starter Set

Twee elektrische sigaretten met 650mAh batterijen, zeven 1,8Ω upgraded dual coils en twee 1,6ml clearomizers.
€ 39,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

Deze Kanger eVod 2 Starter Set wordt geleverd met twee elektrische sigaretten die werken op dual coils. Het mondstukje bij de Kanger eVod 2 is vervangbaar en gemaakt van metaal.

eVod 2 Clearomizer

De clearomizer is het tankje dat de e-liquid bevat. Hierin bevindt zich de verdamper die de e-liquid om zet in damp, welke u vervolgens inhaleert. De Kanger eVod 2 clearomizer heeft een metalen buitenkant met een kijkglaasje zodat u kunt zien hoeveel liquid er in het tankje zit. De eVod 2 clearomizer heeft een Bottom Coil Changeable ontwerp. De atomizer dient u te vervangen als de smaak van de eVod minder wordt, of als er minder damp uit het apparaat komt. In de set zitten twee Kanger eVod 2 clearomizers met daarin twee atomizers. Daarnaast krijgt u bij de set nog vijf reserve atomizers zodat u enkele maanden kunt dampen.

De batterij

De Kanger eVod Starter Set wordt geleverd met twee 650mAh batterijen. Hierdoor kunt u verder dampen terwijl één van de batterijen wordt opgeladen. De batterij bevat een beveiliging om te zorgen dat deze niet per ongeluk aan gaat in uw broekzak of tas. Om de batterij in of uit te schakelen, drukt u vijf keer snel achter elkaar op het knopje. Het opladen van het apparaat duurt met de meegeleverde lader een tot twee uur.

Kleuren

De Kanger eVod heeft een duurzame rubber achtige coating en is beschikbaar in 8 verschillende kleuren. Van zwart, blauw, rood, paars en zilver tot roze, groen en geel.

eGo Aansluiting

De Kanger eVod batterij en en Clearomizer zijn voorzien van de veelgebruikte eGo aansluiting waardoor de set geschikt is voor gebruik met de vele bij ons beschikbare accessoires en upgrades.

Inhoud van de set

AantalItem
2x Kanger eVod Batterij
2x  eVod 2 Clearomizer
7x Kanger Dual Coil Unit 1,8Ω
1x Kanger USB Oplader
1x 230V Adapter
1x Geschenkverpakking
1x Handleiding
1x e-Liquid*


* Deze Kanger eVod 2 Starter Set wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Kangertech
Batterijcapaciteit 2x 650mAh
Tankinhoud 2x 1,6ml
Diameter 14mm
Lengte 140mm
Gewicht 60,4g
Aansluiting(en) 510/eGo

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee