Justfog Compact Kit

Justfog Compact Kit

Handzame 900mAh Justfog e-sigaret met een keuze uit de C14 of Q14 clearomizer met airflow control.
€ 25,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Justfog Compact Kit bestaat uit een batterij die beschikt over een capaciteit van 900mAh. In deze batterij zit de clearomizer bevestigd. Bij de aanschaf van de Justfog Compact Kit kunt u kiezen uit de Justfog Q14 of de Justfog C14 clearomizer.

Justfog Compact Kit Batterij

De batterij van de Justfog Compact Kit beschikt over een capaciteit van 900mAh. Aan de hand van een LED indicator kunt u zien hoe vol uw batterij nog is. Is het lampje wit, dan is de batterij voor 75% tot 100% vol. Brandt het lampje blauw, dan is de batterij voor 50% tot 74% vol. Als het lampje groen brandt, is de resterende capaciteit van uw batterij nog 15% tot 49%. Als het lampje rood brandt, dient de batterij opgeladen te worden. De resterende batterijcapaciteit is dan minder dan 15%.

Om de batterij van de Justfog Compact Kit op de laden, dient u gebruik te maken van een Micro USB kabel. De Micro USB dient u in de Micro USB poort van de Justfog Compact Kit batterij te steken. De andere kant steekt u in de USB poort van bijvoorbeeld een computer of adapter voor in het stopcontact. Als u dit gedaan heeft, zal het LED lampje rood branden. Brandt het lampje blauw, dan is uw Justfog volledig opgeladen.

Een Micro USB kabel is niet bij de Justfog Compact Kit inbegrepen. Deze kunt u hier aanschaffen. Een AC adapter bestelt u hier.

Justfog Compact Kit Clearomizer

Bij aanschaf van de Justfog Compact Kit kunt u kiezen uit twee clearomizers. U kunt kiezen tussen de Q14 en de C14. Het verschil tussen deze clearomizers is dat de Q14 u de mogelijkheid biedt om zelf te bepalen hoeveel lucht u tijdens het dampen inhaleert. Dit is bij de C14 niet het geval. Deze zogenoemde ‘airflow control’ is in te stellen door de zwarte ring in het midden van de Q14 naar links of rechts te draaien.

De clearomizers beschikken over een 510 aansluiting en zijn middels een schroefdraad in de batterij te bevestigen. De batterij van de Justfog Compact Kit kan ook in combinatie met een ander type clearomizer worden gebruikt. Deze dient wel een 510 aansluiting te hebben en mag geen grotere diameter hebben dan 14mm.

Beveiliging

De Justfog Compact Kit batterij is voorzien van diverse beveiligingen. Als eerste kan de batterij in- en uitgeschakeld worden door vier maal snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Door de batterij uit te schakelen als u hem niet gebruikt, voorkomt u dat deze per ongeluk aangaat in uw broekzak of tas. Daarnaast beschikt de Justfog Compact Kit over een beveiliging die de batterij uitschakelt als de batterijknop langer dan 10 seconden ingedrukt wordt. Dit om oververhitting te voorkomen. Ook beschikt de Justfog Compact Kit batterij over een kortsluiting beveiliging, een beveiliging tegen te ver ontladen, een beveiliging tegen overladen en een beveiliging tegen laden met een oplaadbron die een te hoog voltage afgeeft.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Justfog Compact Kit Batterij
1x Justfog Q14 clearomizer of C14 clearomizer
1x Justfog Organic Cotton Coil 1,6Ω
1x E-liquid*


* Deze Justfog Compact Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Justfog
Batterijcapaciteit 900mAh
Tankinhoud 1,8ml
Diameter Clearomizers 14mm
Aansluiting 510 / Micro USB

Beoordelen
Totaal score 4.0 van 5 na 4 reviews
Review by ruud on 26-11-2017
compact en makkelijk mee te nemen
Waardering
hij lig lekker in de hand goed verbranding kan je gemakelijk in de zak meenemen
Review by John on 31-08-2017
Prima e-sigaret
Waardering
Een van de betere e-sigaretten op de markt, zoals eerdere reviews aangaven: de knop zit op een onhandige plaats
Review by Foggy on 19-01-2017
Goede, kleine damper
Waardering
Inderdaad goede E-sigaret. met de luchtring is ie in te stellen, minder luchtstroom intensievere smaak, meer luchtstroom meer rook.

Zoals de vorige beoordeling al melde: knop zit een beetje onhandig. Je moet even kijken hoe je hem het hjandigste kunt vasthouden. Vloeistof controle is ook wat lastiger. Voor de rest een mooie en kleine e-sigaret!

Wat mij betreft een blijver bij mij :D
Review by kawagirl on 29-12-2016
dampt erg goed
Waardering
Heerlijke e sigaret, alleen jammer dat de knop op een beetje onhandige plaats zit, ook is het lastig te zien hoeveel vloeistof er nog in zit.

Schrijf een review over de Justfog Compact Kit

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering