Justfog 1453 PT Kit

Justfog 1453 PT Kit

Complete starter set met top coil en USB batterij. Verkrijgbaar als single en double uitvoering.
€ 24,95
Beschrijving

Details

1453 Clearomizer

De 1453 clearomizer is een combinatie van het tankje waar de e-liquid ingaat en een coil unit om de vloeistof om te zetten in damp. De clearomizer heeft een capaciteit van 1,6ml. De coil unit bevindt zich aan de bovenkant van het tankje. Na enkele weken gebruik zal de smaak en de hoeveelheid damp afnemen. De coil unit moet dan vervangen worden. Bij de set worden 4 coil units meegeleverd.

De 1453 is aan de bovenkant te openen. Door het mondstukje van de clearomizer te draaien en de e-liquid langs de rand in het tankje te laten lopen, kan de e-sigaret gevuld worden. Vul het tankje voor 75% tot 80% en zorg ervoor dat de vloeistof niet in het luchtpijpje komt. Draai het mondstukje terug op het tankje en de clearomizer is gevuld.

Pass Through Batterij

De 1453 PT starter set wordt geleverd met twee pass through batterijen, wat betekent dat u de e-sigaret tijdens het opladen kunt blijven gebruiken. Aan de onderkant van deze batterijen zit een Micro USB poort waarmee de batterij kan worden opgeladen. De meegeleverde USB kabel kunt u aansluiten op een adapter voor in het stopcontact, of op de USB poort van uw computer of een ander apparaat. Een AC adapter is hier verkrijgbaar.

De Pass Through batterij heeft een indicator voor de resterende batterijcapaciteit, zodat u altijd weet hoe vol de batterij nog is. De Justfog PT batterij is uitgerust met een batterij indicator. Aan de hand van de kleur van het geïntegreerde LED lampje kunt u zien hoeveel batterijcapaciteit uw e-sigaret nog heeft.

  • Wit: 75% - 100%
  • Blauw: 50% - 75%
  • Groen: 25% - 50%
  • Rood: < 25%

De Justfog PT Batterijen zijn van het Constant Voltage type, wat betekent dat het geleverde voltage constant hetzelfde is, ongeacht de resterende batterijlading. De hoeveelheid damp en de smaak blijft altijd gelijk, ook al is uw batterij bijna leeg. U kunt kiezen uit een 650mAh of een 900mAh batterij.

Inhoud van de set

AantalItem
1x / 2x Justfog Ultimate 1453 Clearomizer
1x / 2x Justfog 1453 PT Batterij
2x / 4x Justfog 1453 Coil Unit
1x USB oplaadkabeltje
1x Nederlandstalige Handleiding
1x E-liquid*


*) Deze Justfog 1453 PT Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Justfog
Batterijcapaciteit 650mAh of 950mAh
Tankinhoud 1,6ml
Diameter 14,1mm
Lengte 145mm
Gewicht 50,5g
Aansluiting(en) 510/eGo

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee