Justfog 1453 PT Batterij

Justfog 1453 PT Batterij

Pass-through batterij in 650mAh en 900mAh. Dampen en opladen gaat tegelijk.
€ 17,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De 1453 PT batterij wordt geleverd als onderdeel van de Justfog 1453 PT starter set. De batterij is verkrijgbaar in diverse kleuren. De 1453 PT batterij is voorzien van een standaard eGo en 510 aansluiting en kan met een groot aantal clearomizers worden gebruikt. Wij adviseren de JUSTFOG Ultimate 1453 clearomizer.

De batterij bevat een beveiliging om te zorgen dat deze niet in uw broekzak of tas per ongeluk aan gaat. Om de batterij in of uit te schakelen drukt u 5x snel achter elkaar op het knopje.

De kleur van het lampje op de batterij geeft de status aan, is er minder dan 25% capaciteit dan kleurt het lampje rood en moet de batterij worden opgeladen. De batterij heeft een USB aansluiting aan de onderkant van de batterij waarmee deze kan worden opgeladen. U gebruikt hiervoor een Micro USB kabel, deze wordt niet meegeleverd.

Specificaties

CapaciteitAansluitingLengteDiameter
650mAh eGo/510 72mm 14mm
900mAh eGo/510 87mm 14mm

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee