Joyetech eRoll MAC

Joyetech eRoll MAC

Een kleine e-sigaret van 180mAh en 1,5Ω keramische coil met draagbare oplader van 2000mAh.
€ 49,95
Beschrijving

Details

De Joyetech eRoll MAC is een elektrische sigaret van 10cm lang en heeft een doorsnede van 9,2mm. De cartridge beschikt over een inhoud van 0,55ml. De eRoll MAC heeft een batterijcapaciteit van 180mAh en wordt geleverd met een Portable Charging Case die over een batterijcapaciteit van 2000mAh beschikt.

JOYETECH EROLL MAC

Met haar lengte van 10cm en doorsnede van 9,2mm heeft de eRoll MAC een formaat dat vergelijkbaar is met dat van een sigaret. De eRoll beschikt niet over knopjes. Door aan het mondstuk te zuigen, wordt de elektrische sigaret geactiveerd en kunt u de damp inhaleren. De eRoll MAC werkt met navulbare cartridges die beschikken over een 1,5Ω keramische coil. Wanneer de smaak van de eRoll MAC minder wordt en de coil unit is versleten, dient u de cartridge in zijn geheel te vervangen.

EROLL MAC PORTABLE CHARGING CASE

De eRoll MAC wordt geleverd met een Portable Charging Case. Deze PCC dient als draagbare oplader en daarbij als opbergcase. Wanneer u de eRoll MAC niet gebruikt, kunt u deze opbergen in de PCC. De PCC beschikt over een batterij die een capaciteit van 2000mAh heeft. Wanneer u de eRoll MAC in de PCC plaatst, is deze binnen 30 minuten volledig opgeladen. De PCC zelf kunt u opladen middels het meegeleverde Usb-C kabeltje. De vier lampjes aan de onderkant van de PCC geven de resterende batterijcapaciteit van het apparaat weer. De Portable Charging Case is 6,5cm lang en 11,5cm breed.

De Joyetech eRoll MAC PCC Advanced kit omvat de PCC, de eRoll MAC elektrische sigaret en drie cartridges. In de Portable Charging Case is ruimte voor zowel de eRoll MAC als de cartridges.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eRoll MAC Portable Charging Case (2000mAh)
1x Joyetech eRoll MAC Batterij (180mAh)
3x Joyetech eRoll MAC Cartridge (0,55ml)
1x Joyetech USB-C oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*

* De Joyetech eRoll MAC wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 180mAh
Tankinhoud 0,55ml
Diameter 0,92mm
Lengte 100mm
Aansluiting(en) USB-C

 

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee