Joyetech eRoll MAC Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech eRoll MAC elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Joyetech eRoll MAC Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech eRoll MAC. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x eRoll MAC Portable Charging Case (PCC)
1x eRoll MAC Batterij
3x eRoll MAC Cartridge
1x eRoll MAC PCC oplaadkabel
1x Handleiding
1x Garantiekaart

 

Uw Joyetech eRoll MAC Opladen

De Joyetech eRoll MAC werkt op een batterij die beschikt over 180mAh. De eRoll MAC wordt geleverd met een Portable Charging Case (PCC) die beschikt over een capaciteit van 2000mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en dat deze wordt opgeladen voor de batterij volledig leeg is.

Aan de onderkant van de PCC vindt u een Usb-C poort. Om de PCC op te laden dient u de Usb-C aansluiting van de USB oplaadkabel in de Usb-C poort van de PCC te steken. De andere kant van de oplaadkabel steekt u in de USB poort van een AC adapter of in de USB poort van een ander apparaat. Het apparaat zal nu opladen.

Naast de Usb-C poort aan de onderkant van de PCC vindt u vier LED lampjes. Deze dienen als LED indicator. Branden alle vier de lampjes? Dan is de batterij voor 100% tot 75% vol. Wanneer er drie lampjes branden, is dat 74% tot 50%. Bij een resterende batterijcapaciteit van 49% tot 25% branden er twee lampjes. Wanneer er één lampje oplicht, is de batterijcapaciteit lager dan 25% en dient u de PCC op te laden.

Om de eRoll MAC op te laden, dient u deze in de PCC te plaatsen. Wanneer u dit op de juiste manier hebt gedaan, zal de batterij binnen 30 volledig opgeladen zijn.

    • Let op: De PCC kan ook als opberghoes gebruikt worden. Wenst u de eRoll MAC op te bergen in de PCC, zonder dat deze oplaadt? Plaats de MAC dan andersom in de PCC.

Uw Joyetech eRoll MAC gebruiksklaar maken

De coil unit plaatsen of vervangen

De eRoll MAC werkt met navulbare cartridges die beschikken over een 1,5Ω keramische coil. Wanneer de smaak van de eRoll MAC minder wordt en de coil unit is versleten, dient u de cartridge in zijn geheel te vervangen. Het vervangen van de cartridge doet u door deze tegen de klok in los te draaien van de batterij. Als u dat hebt gedaan, kunt u een nieuwe cartridge met de klok mee op de batterij draaien. U hebt nu een cartridge geplaatst.

    • Let op: Indien u gebruik maakt van een nieuwe cartridge, dient u deze vijf minuten gevuld te laten rusten alvorens u de elektrische sigaret gebruikt. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u een verbrande smaak.

Uw eRoll MAC vullen met e-liquid

Wanneer u de cartridge wens te vullen, dient u het mondstuk los te draaien van de cartridge. Als u dat gedaan hebt, ziet u een metalen deel uitsteken en daaromheen ruimte om te vullen. Laat de liquid langs het glas naar binnen lopen. Wanneer de cartridge gevuld is, kunt u het mondstuk terug op de cartridge draaien. U hebt nu uw cartridge gevuld.

Uw Joyetech eRoll MAC in gebruik nemen

Starten met dampen

Wanneer u de Joyetech eRoll MAC hebt opgeladen, voorzien hebt van een coil unit en voorzien hebt van e-liquid, is hij klaar voor gebruik. De eRoll MAC beschikt niet over knopjes. Het systeem wordt automatisch ingeschakeld wanneer u aan het mondstukje zuigt. Houd er wanneer u een trekje neemt van de eRoll MAC rekening mee dat uw vingers de luchtgaatjes aan de onderkant van de cartridge niet bedekken. Op deze manier kan er geen zuurstof langs de coil, kan deze erg warm worden.

Beveiligingen en eigenschappen

De Joyetech eRoll MAC beschikt over verschillende beveiligingen en eigenschappen om veiligheid te kunnen garanderen. De beveiligingen en eigenschappen waarover de eRoll MAC beschikt zijn:

  • Atomizer protection: Wanneer u langer dan 10 seconden aan het mondstuk zuigt, zal het LED lampje twee keer knipperen, waarna de spanning automatisch wegvalt;
  • Beveiliging tegen kortsluiting:Wanneer er kortsluiting ontstaat alvorens u inhaleert, zal het LED lampje vijf keer knipperen waarna de spanning wegvalt. Ontstaat er kortsluiting tijdens het inhaleren? Dan knippert het LED Lampje drie keer.
  • Beveiliging tegen onderladen:Wanneer de spanning van de batterij lager is dan 3,3V, zal het LED lampje 20 keer knipperen en zal de eRoll niet inschakelen. U dient de Joyetech eRoll op te laden alvorens u hem kunt gebruiken.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u verder nog vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee