Joyetech eGo Twist+ D19

Joyetech eGo Twist+ D19

1500mAh e-sigaret met variabel wattage, Bypass modus en CUBIS D19 clearomizer van 2ml.
€ 47,95

* Vereiste velden

Joyetech eGo Twist+ D19

Details

De Joyetech eGo Twist+ is een langwerpige e-sigaret met een instelbare batterij die beschikt over een capaciteit van 1500mAh. Het bijvullen met e-liquid gaat via de bovenkant. Ook het vervangen van de atomizer head, het verwarmingselementje welke de e-liquid omzet in damp, gebeurt via de bovenkant. De Joyetech eGo Twist+ is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver, rood, oranje, blauw en wit.

Joyetech CUBIS D19 Clearomizer

De clearomizer, het tankje waar de e-liquid ingaat, van de Joyetech eGo Twist+ is voorzien van een kindveilige sluiting. Door de bovenring van het reservoir in te drukken en gelijktijdig te draaien, kan de clearomizer geopend worden. Eenmaal opengedraaid kan de atomizer vervangen worden, of het tankje bijgevuld worden met e-liquid. De clearomizer van de Twist+ beschikt over een capaciteit van 2ml.

Atomizer Head

De Joyetech eGo Twist+ wordt geleverd met verschillende atomizers. Dit betreft een 0,25Ω Notchcoil, een 0,5Ω BF Atomizer head en een 1,5Ω LVC Clapton coil, zodat er zowel normaal als sub-ohm gedampt kan worden. Sub-ohm dampen geeft de mogelijkheid om de damp direct naar de longen te inhaleren.

De atomizer van een elektrische sigaret zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van de eGo Twist+ vermindert of branderig wordt, zal de atomizer vervangen moeten worden.

    • Tip: Wanneer de eGo Twist+ elektrische sigaret voor de eerste keer gebruikt wordt, is het raadzaam om een paar druppels e-liquid in de atomizer head te druppelen, zodat de kans op zogenoemde “dry burns”, welke u een verbrande smaak kan geven, kleiner wordt.

Variable Wattage Mode en Bypass Mode

Met de ring aan de onderkant van de Joyetech eGo kan gemakkelijk geschakeld worden tussen de Variable Wattage mode en de BYPASS mode. Het wattage van de Twist+ is middels de draairing instelbaar van 5W tot 30W. Door de draairing naar rechts te draaien, kan er naar de BYPASS mode geschakeld worden. In de BYPASS mode wordt de batterijspanning direct naar de atomizer head geleidt en dient er gebruik gemaakt te worden van atomizers met een weerstand van 0,2Ω tot en met 3,5Ω.

Airflow Control

Het kapje van de atomizer base dient voor het regelen van de luchttoevoer. U kunt met de klok mee of tegen de klok in draaien om de luchttoevoer te vergroten of te verkleinen. De luchttoevoer zal het grootst zijn, wanneer de markeringen boven elkaar staan.

Hoe groter de luchttoevoer, hoe meer damp er wordt gecreëerd en hoe minder de prikkel op de keel is. Staat de luchttoevoer dichter, dan komt er minder damp vrij. Dit zorgt voor een intensere smaak en een grotere prikkel in de keel.

Joyetech eGo Twist+ Batterij

De Joyetech eGo Twist+ beschikt over een batterij met een capaciteit van 1500mAh. U kunt de eGo Twist+ opladen middels een micro USB kabel welke u aan de zijkant in de Micro USB poort steekt. De USB kant van de kabel kunt u in een AC adapter steken welke u vervolgens in het stopcontact doet. De Joyetech AC Adapter is niet meegeleverd, maar die kunt u hier bestellen. U kunt u de USB kant van de kabel ook in de USB poort van uw computer of een ander apparaat steken.

Het schakelen tussen deze standen gebeurt dus door de ring aan de onderzijde van de batterij te draaien. Als u wisselt van stand zal het lampje rondom de vuurknop oplichten. Tevens brandt dit lampje wanneer u de knop indrukt om het apparaat te gebruiken (dampen). De Joyetech eGo Twist+ D19 batterij is op te laden via de meegeleverde USB kabel. Tijdens het opladen kunt u gebruik maken van de Joyetech eGo Twist+ D19. Het lampje van de batterij (rondom de vuurknop) geeft aan hoeveel capaciteit de batterij tijdens het dampen nog bevat.

    • Tip: Houd er rekening mee dat het opladen via de computer of een ander apparaat langer duurt dan wanneer u uw elektrische sigaret via het stopcontact oplaadt. Aangeraden wordt om een AC adapter te gebruiken.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eGo Twist+ Batterij
1x Joyetech CUBIS D19 Clearomizer
1x Joyetech NotchCoil 0,25Ω
1x Joyetech BF Atomizer Head 0,5Ω SS316
1x Joyetech BF Atomizer Head 1,5Ω Clapton
1x Joyetech USB oplaadkabel
1x Engelstalige handleiding
1x E-liquid*


* Deze Joyetech eGo Twist+ D19 wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 1500mAh
Tankinhoud 2ml
Variabel Wattage 5 - 30W
Geschikte weerstanden 0,2Ω - 3,5Ω
Afmetingen 162mm (l) x 19mm (d)
Aansluiting 510

Bekijk hier vergelijkbare e-sigaretten voor de Joyetech eGo Twist+ D19.

Andere klanten kochten ook:
Beoordelen
Totaal score 4.0 van 5 na 3 reviews
Review by Mike on 11-01-2018
Ingewikkeld
Waardering
Omdat de lucht toevoer niet dóór de 0.25 en 0.5 ohm coil, maar er boven langs gaat krijg je een spuit hete vloeistof in je mond. Dit is niet de bedoeling en na veel onderzoek en uitproberen ook echt niet te repareren..

Daarentegen is de Clapton die dit niet heeft wel fijn! Helaas wel nog steeds wat nattige damp, al kun je de vloeistof toevoer regelen op de coil. Ik heb dus deze 'Liquid Valve Control' half open heb gezet, maar blijf nog steeds vaak met een toilet papiertje de vloeistof diep uit de coil vissen... Daarnaast is er al een stukje verf af gesprongen, hoewel ik de indruk heb dat de tank niet snel kan barsten bij het per ongeluk laten vallen :) Luchttoevoer instellen is niet heel overzichtelijk, maar je hebt het wel snel door en je moet wat over hebben voor de non-tech look!

Tip: 1 à 2 druppels primen bij nieuwe coil, zeker niet meer dan dat! Dan rechtop 30 min de vloeistof er in laten trekken. Wattenstaafjes sowieso bij de hand houden..

Starters zou ik aanraden om te kijken naar JustFog Q16, dit is een ingewikkeld apparaat. +1 voor uiterlijk en mogelijkheden!
Review by Britt on 06-01-2018
Matig
Waardering
Nu enkele dagen in gebruik, maar grotere minpunten dan pluspunten helaas.
- Je moet eerst lang het knopje inhouden voor je kan dampen.
- Vervolgens al een paar keer gehad dat de hete liquid tegen mijn lip aan komt. (Hiervoor heb ik al een speciaal mondstukje erop zitten maar dit helpt ook niet)
- De luchttoevoer is niet te regelen, je kan draaien maar merkt geen verschil.
- Batterij indicatie is best lastig, vooral als je buiten bent met daglicht is het lampje moeilijk te zien.
- Tevens wordt het bovenste stuk snel heet aan de buitenkant.
Maar er zijn wel wat pluspunten
- Mooi design.
- Persoonlijk vind ik het van bovenaf vullen fijn, er staat ook duidelijk aangegeven hoe vol hij mag.

Voor die prijs en met de minpunten zoals ik ze ervaring zou ik hem in iedergeval niet aanbevelen.
Review by sven on 17-01-2017
goed
Waardering
is lekker in de hand vult makelijk rook lekker goed met smaak aardbei

Schrijf een review over de Joyetech eGo Twist+ D19

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering