Joyetech eGo Twist+ Batterij

Joyetech eGo Twist+ Batterij

Een 1500mAh batterij met veel instel-mogelijkheden zoals VW en Bypass.
€ 29,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Joyetech eGo Twist+ is een batterij met een 510 aansluiting en een capaciteit van 1500mAh. De Joyetech eGo Twist+ Batterij beschikt over een variabel wattage funtie met een maximaal uitgangsvermogen van maar liefst 30 Watt. De batterij is geschikt om te gebruiken met een coil waarvan de weerstand tussen de 0,2Ω en de 3,5Ω ligt. De batterij beschikt over verschillende beveiligingen tegen kortsluiting, een te laag voltage en een onjuiste weerstand van de coil.

Aan- en uitzetten

Nieuwe batterijen zijn standaard vergrendeld. U kunt deze ontgrendelen door 5 keer snel achter elkaar de vuurknop in te drukken, de vuurknop zal daarna knipperen wat betekent dat de batterij is ontgrendeld en klaar is voor gebruik. De batterij kan op dezelfde manier ook weer worden vergrendeld. Dit kan handig zijn wanneer u de batterij in uw broekzak of tas doet zodat de batterij niet onnodig aan zal gaan.

Batterij indicatie

De batterijcapaciteit is 1500mAh. Rondom het knopje bevindt zich een lampje, deze geeft aan hoe vol de batterij op dat moment nog is. Het lampje blijft gewoon branden als de overige capaciteit tussen de 60% en de 100% is. HIj knippert langzaam tussen de 30% en 59%. Het lampje knippert snel als deze nog tussen de 10% en 29% capaciteit bevat. BLijft het lampje knipperen dan is de capaciteit tussne de 0% en 9% en dient de batterij opgeladen te worden

Variabel Wattage

Onderaan de batterij bevindt zich een draaischijf om te wisselen tussen de verschillende standen. Bij een een laag wattage geeft de Joyetech eGo Twist+ batterij een zachte damp, bij een hoger wattage wordt de damp steviger, warmer en het gevoel in de keel intenser. e-Liquids met complexe smaken komen door het regelbare wattage volledig tot hun recht doordat een temperatuur gekozen kan worden waarbij alle smaaknuances vrijkomen.

Bypass

Op dezelfde manier kunt u in het menu kiezen voor de Bypass modus. In de Bypass modus wordt de resterende spanning die de batterij nog bevat direct naar de atomizer head (kanthal) geleidt. In deze modus werkt de Joyetech eGo Twist+ Batterij als een Mech MOD, indien u hier geen kennis van heeft raden wij af gebruik te maken van de Bypass modus.

Pass through opladen

Pass through betekent dat terwijl de batterij wordt opgeladen er toch gebruik van de batterij gemaakt kan worden. De Joyetech eGo Twist+ batterij wordt middels een micro USB opgeladen welke zich aan de zijkant van de batterij bevindt.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 1500mAh
Aansluiting 510 Spring Loaded
Wattage 5 - 30W
Lengte 97mm
Diameter 19mm

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee