Joyetech eGo ONE V2

Joyetech eGo ONE V2

Joyetech
De eGo ONE V2 heeft een ruim doorkijkglaasje, tankinhoud van 1,8ml en een capaciteit van 1500mAh.
€ 39,95

* Vereiste velden

Joyetech eGo ONE V2

Details

De Joyetech eGo ONE V2 is de opvolger van de Joyetech eGo ONE. Doordat bij deze elektrische sigaret twee verschillende verdampers worden meegeleverd, een normale verdamper en een speciale sub-ohm verdamper, is de Joyetech eGo ONE V2 geschikt voor zowel beginnende als ervaren dampers. De Joyetech eGo ONE V2 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver, rood, wit, blauw en oranje.

CL Atomizer Head

De Joyetech eGo ONE V2 wordt geleverd met twee verschillende verdampers. De 1,0Ω atomizer met een klein luchtgaatje is vergelijkbaar met een normale sigaret waarbij de damp eerst in uw mond komt. Voor mensen die graag extreem veel damp willen wordt ook een 0,5Ω sub-ohm atomizer meegeleverd met een groot luchtgat waardoor het mogelijk is de damp rechtstreeks naar de longen te inhaleren.

Airflow Controller

De hoeveelheid lucht die wordt doorgelaten kan naar uw persoonlijke voorkeur worden afgesteld. Door de ring onder aan de clearomizer met de klok mee te draaien wordt de luchtstroom kleiner. Draai de ring tegen de klok in om de luchtstroom te vergroten.

Batterij Status

Joyetech eGo ONE V2De resterende batterij capaciteit wordt aangegeven door een lampje achter de knop. Is de batterij nog meer dan 60% vol dan brand het lampje continue. Tussen 30% en 59% knipperd het lampje langzaam. Tussen 10% en 29% knipperd het lampje iets sneller en als de batterij capaciteit nog minder is dan 10% dan knipperd het lampje heel snel.

Constant Voltage & Direct Output

Normaal gesproken werkt de batterij in Constant Voltage modus. Dit betekend dat de spanning die de batterij afgeeft altijd gelijk is, ook als de batterij bijna leeg is. Dit heeft als voordeel dat de hoeveelheid damp die de elektrische sigaret geeft altijd ongeveer hetzelfde is. Door de batterij uit te schakelen en terwijl deze uit is de knop 10 seconden ingedrukt te houden wordt de batterij in de Direct Output modus gezet. Het lampje zal oranje in plaats van wit oplichten. In de Direct Output modus wordt de maximale batterij spanning geleverd om zo veel mogelijk damp te geven.

Dubbele Beveiliging

De Joyetech eGo ONE V2 bevat twee chips om veilig gebruik te kunnen garanderen. De weerstand van de verdamper wordt automatisch gecontroleerd. Mocht deze minder zijn dan 0,2Ω of groter dan 5Ω dan knipperd het lampje 5 keer. Mocht er kortsluiting ontstaan dan wordt de batterij direct uitgeschakeld. Het lampje zal in dit geval 5 keer kort oplichten. Om de atomizer (verdamper) te beveiligen zal deze automatisch worden uitgeschakeld als langer dan 15 seconden op de knop wordt gedrukt. Dit voorkomt dat de verdamper aan blijft staan als de knop bijvoorbeeld in uw tas per ongeluk wordt ingedrukt. Om de batterij te beschermen tegen te ver ontladen schakelt de batterij uit als de spanning daalt tot onder 3,3 Volt. Het lampje zal in dit geval 40 keer knipperen.

Bekijk vergelijkbare e-sigaretten voor de Joyetech eGo ONE V2.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eGo ONE V2 Batterij
1x Joyetech eGo ONE V2 Atomizer
1x eGo ONE CL Atomizer Head 0,5Ω
1x eGo ONE CL Atomizer Head 1,0Ω
1x Joyetech eGo ONE V2 Drip Tip Metaal
1x Joyetech eGo ONE V2 Drip Tip Plastic
1x Joyetech USB Cable
1x Handleiding
1x Gratis e-Liquid*

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 1500mAh
Tankinhoud 1,8ml
Diameter 19mm
Lengte 105mm
Aansluiting 510

Joyetech CL Atomizer Overzicht

 CL 1,0ΩCL 0,5Ω
Damphoeveelheid

Direct Long

Mond tot Long

Duurzaamheid

E-liquidverbruik

Batterijverbruik


*) De Joyetech eGo ONE V2 wordt geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Andere klanten kochten ook:
Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 5 reviews
Review by Mr. D on 07-04-2017
Superrrrrrr goed
Waardering
Na een slechte ervaring te hebben gehad, toch maar weer een poging gewaagd en de Joyetech eGo ONE V2 ROOD gekocht. WAUW! De elektrische dampers zijn echt veel beter geworden. Ik ben dankzij de goede hulp van Glen (Rookwinkel Den Haag) goed geholpen! Dus ben hem dan ook erg dankbaar.
Ik gebruik deze eGo V2 nu bijna 3 weken en ben van het roken af! Ik damp nu alleen en het kost mij geen moeite meer om een pak sigaretten te kopen. In de toekomst wil ik nog een elektrische sigaret aanschaffen met echte dikke mist. Ik zeg doen mensen, niet twijfelen dat deed ik ook. Je zult er geen spijt van krijgen. Bovendien zijn de smaken oneindig lekker en niet duur!
Review by Pascal on 20-02-2017
Eerste E-sigaret
Waardering
Dit is mijn tweede e-sigaret en dit is een blijvertje! De vorige ging al gauw aan de kant (weinig damp, korte levensduur batterij) maar deze joyetech heeft mijn vertrouwen in de e-sigaret hersteld.
Heerlijk dampen en geen zorgen om de batterij. Topproduct en snel geleverd! Bedankt mensen van rookwinkel!
Review by Mitch on 24-09-2016
Super
Waardering
Dit is mijn eerste elektronische sigaret. Zeer tevreden van. Batterij gaat lang mee, goede rookontwikkeling. Top!
Review by Daantje on 18-08-2016
Heel blij mee!
Waardering
Ik vind dit een topapparaat! Ik had eerst de ego one, en nu de overstap gemaakt naar de v2 en deze is zoveel beter!! Smaak is goed, en batterij gaat lang mee.
Review by Alphalicious on 04-08-2016
Mijn eerste e-sigaret
Waardering
Vandaag mijn allereerste e-sigaret ontvangen. De levering ging supergoed, alleen de bestelling status was niet up-to-date waardoor ik onnodig een boze mail heb verstuurd. De levering was dus wel supersnel, ook ben ik telefonisch goed geholpen. Omdat dit mijn allereerste e-sigaret is voel ik wel alsof mijn longen van binnen wordt geschraapt, maar ik hoop dat het een kwestie van wennen is. Daarnaast dacht ik 12mg nicotine goed zou zijn (ik rook 1,5 pakje sigaretten per dag), maar 12mg lijkt me toch iets te veel omdat ik behoorlijk duizelig word. Ik heb nu getest met 40%PG omdat ik hoopte dat 't mijn long niet te hard zou aanslaan. Waarschijnlijk pak ik de volgende keer nog minder nicotine. Heb me laten vertellen dat je bij Sub-Ohm veel lagere nicotine gehalte nodig hebt dan normaal (zelfde geldt voor PG-gehalte).

PS: Vind het wel frapant dat de nieuwere V2 goedkoper is dan de oude Joyetech Ego One

Schrijf een review over de Joyetech eGo ONE V2

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering