Joyetech eGo ONE V2

Joyetech eGo ONE V2

De eGo ONE V2 heeft een ruim doorkijkglaasje, tankinhoud van 1,8ml en een capaciteit van 1500mAh.
€ 34,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Joyetech eGo ONE V2 is de opvolger van de Joyetech eGo ONE. Bij de Joyetech eGo ONE V2 worden twee atomizers geleverd met een verschillende weerstand. Één atomizer heeft een weerstand van 0,5 Ohm, om direct lung te dampen. De andere atomizer heft een weerstand van 1,0 Ohm. Hiermee kan mouth to lung gedampt worden.

Airflow Controller

De hoeveelheid lucht die wordt doorgelaten kan worden afgesteld. Door de ring onder aan de clearomizer met de klok mee te draaien wordt de luchtstroom kleiner. Draai de ring tegen de klok in om de luchtstroom te vergroten.

Batterij Status

De resterende batterij capaciteit wordt aangegeven door een lampje achter de knop. Is de batterij nog meer dan 60% vol, dan brand het lampje continue. Tussen 30% en 59% knippert het lampje langzaam. Tussen 10% en 29% knippert het lampje iets sneller. Als de batterij capaciteit nog minder is dan 10%, dan knippert het lampje snel.

Constant Voltage & Direct Output

Normaal gesproken werkt de batterij in Constant Voltage modus. Dit betekent dat de spanning die de batterij afgeeft altijd gelijk is, ook als de batterij bijna leeg is. Dit heeft als voordeel dat de hoeveelheid damp die de elektrische sigaret geeft altijd ongeveer hetzelfde is. Door de batterij uit te schakelen en terwijl deze uit is de knop 10 seconden ingedrukt te houden wordt de batterij in de Direct Output modus gezet. Het lampje zal oranje in plaats van wit oplichten. In de Direct Output modus wordt de maximale batterij spanning geleverd om zo veel mogelijk damp te geven.

Dubbele Beveiliging

De Joyetech eGo ONE V2 bevat twee chips om veilig gebruik te kunnen garanderen. De weerstand van de verdamper wordt automatisch gecontroleerd. Mocht deze minder zijn dan 0,2Ω of groter dan 5Ω, dan knippert het lampje 5 keer. Mocht er kortsluiting ontstaan, dan wordt de batterij direct uitgeschakeld. Het lampje zal in dit geval 5 keer kort oplichten. Om de atomizer te beveiligen zal het apparaat automatisch worden uitgeschakeld als langer dan 15 seconden op de batterijknop wordt gedrukt. Dit voorkomt dat de verdamper aan blijft staan als de knop bijvoorbeeld in uw tas per ongeluk wordt ingedrukt. Om de batterij te beschermen tegen te ver ontladen, schakelt de batterij uit als de spanning daalt tot onder 3,3 Volt. Het lampje zal in dit geval 40 keer knipperen.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eGo ONE V2 Batterij
1x Joyetech eGo ONE V2 Atomizer
1x eGo ONE CL Atomizer Head 0,5Ω
1x eGo ONE CL Atomizer Head 1,0Ω
1x Joyetech eGo ONE V2 Drip Tip Metaal
1x Joyetech eGo ONE V2 Drip Tip Plastic
1x Joyetech USB Cable
1x Handleiding
1x E-liquid*


*) De Joyetech eGo ONE V2 wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 1500mAh
Tankinhoud 1,8ml
Diameter 19mm
Lengte 105mm
Aansluiting 510

Bekijk hier vergelijkbare e-sigaretten voor de Joyetech eGo ONE V2.

Beoordelen
Totaal score 4.4 van 5 na 10 reviews
Review by Felix on 07-01-2019
Lekkerrrr
Waardering
Zeer tevreden! Het is even uitproberen met de coils en VG / PG. Juist omdat je de keuze hebt is dat leuk om te doen. Sub-ohm dampen is toch prettiger dan gedacht. Dikke wolken er uit en niet een extreme throat-hit. Zeker aan te raden! Kwam in een goede veilige verpakking en zeer snel geleverd. Pluim voor R. Winkel :-) Reden van geen 5 sterren; geen adapter meegeleverd. Was bij voorbaat bekend, maar vind het een beetje gek want je krijgt wel de kabel.
Review by Ikkenietalleen on 26-04-2018
Spetterend
Waardering
Een maand in bezit ,dampt geweldig
Maar pruteld erg en spettert veel ..brand regelmatig men tong en
Is niet echt zuinig
Review by José on 20-02-2018
fijne sigaret,...maarrrr....
Waardering
Erg fijne esigaret. Het is mijn eerste, dus het had wel fijn geweest als er in de gebruiksaanwijzing vermeld was dat je de atomizer head er eerst nog moest opschroeven, eer je deze kon gebruiken. Nu heb ik onnodig veel vloeistof gelekt.
Voor de rest een erg fijne sigaret.... maakt alleen wel veel lawaai.... al weet ik niet of dat bij elke esigaret zo is.
Review by Rob on 20-08-2017
Geweldig als starter
Waardering
Ik heb hem - net als velen boven me - als starterkit gekocht. Kom van een pakje per dag en begon met 6 mg. Bemerkte als snel dat ik met de keuze van 6 mg en hoog VG beter af ben dan met 50/50 liquids. Geeft een goede damp, is redelijk zuinig (ongeveer een dag met 3-4 ml liquid op 1 Ohm), is echt kei-simpel in gebruik en onderhoud en lekt niet - ik heb hem zelfs in mijn zak gehad aan boord van vliegtuig en de drukwisselingen doen hem niets (let wel op dat in sommige landen vapen dus verboden is!!).
Het leuke van deze kit is dat ie ook als Subohmer kan gebruikt worden, waardoor de overstap in feite heel flexibel kan worden gemaakt. Ik ben inmiddels een kleine maand verder, heb inmiddels een Eleaf iStickpico erbij die me goed bevalt, maar kan deze kit absoluut aanraden. Ik zou zeker ook aanbevelen om echt direct te experimenteren met smaak, nicotine, en vooral PG/VG ratio's. Zelf bemerkte ik al heel snel dat mijn voorkeur anders uitpakte dan ik had gedacht (veel zachter, minder nicotine, en vooral ook de meer caramel/vanille smaken).
Vwb de levering hoef je het zeker niet te laten - snel en vlekkeloos via RWinkel.
Review by Yilleke on 18-08-2017
Verrassend
Waardering
Ook ik heb jaren geleden mijn eerste e-sigaret aangeschaft en ook hier belandde het ding in de kast want het gaf me niet wat ik verwachtte/hoopte. Omdat ik over deze e-sigaret alleen maar goeds hoorde toch maar weer een poging gewaagd en ik ben om. De drang om een gewone sigaret op te steken is er niet of nauwelijks. Ik had met mezelf afgesproken dat ik in de morgen, middag en avond bij de koffie nog een gewone sigaret op mocht steken maar dit heb ik nu al overgeslagen (derde dag). Een echte aanrader en ruime keus in lekkere smaakjes.
Review by Mr. D on 07-04-2017
Superrrrrrr goed
Waardering
Na een slechte ervaring te hebben gehad, toch maar weer een poging gewaagd en de Joyetech eGo ONE V2 ROOD gekocht. WAUW! De elektrische dampers zijn echt veel beter geworden. Ik ben dankzij de goede hulp van Glen (Rookwinkel Den Haag) goed geholpen! Dus ben hem dan ook erg dankbaar.
Ik gebruik deze eGo V2 nu bijna 3 weken en ben van het roken af! Ik damp nu alleen en het kost mij geen moeite meer om een pak sigaretten te kopen. In de toekomst wil ik nog een elektrische sigaret aanschaffen met echte dikke mist. Ik zeg doen mensen, niet twijfelen dat deed ik ook. Je zult er geen spijt van krijgen. Bovendien zijn de smaken oneindig lekker en niet duur!
Review by Pascal on 20-02-2017
Eerste E-sigaret
Waardering
Dit is mijn tweede e-sigaret en dit is een blijvertje! De vorige ging al gauw aan de kant (weinig damp, korte levensduur batterij) maar deze joyetech heeft mijn vertrouwen in de e-sigaret hersteld.
Heerlijk dampen en geen zorgen om de batterij. Topproduct en snel geleverd! Bedankt mensen van rookwinkel!
Review by Mitch on 24-09-2016
Super
Waardering
Dit is mijn eerste elektronische sigaret. Zeer tevreden van. Batterij gaat lang mee, goede rookontwikkeling. Top!
Review by Daantje on 18-08-2016
Heel blij mee!
Waardering
Ik vind dit een topapparaat! Ik had eerst de ego one, en nu de overstap gemaakt naar de v2 en deze is zoveel beter!! Smaak is goed, en batterij gaat lang mee.
Review by Alphalicious on 04-08-2016
Mijn eerste e-sigaret
Waardering
Vandaag mijn allereerste e-sigaret ontvangen. De levering ging supergoed, alleen de bestelling status was niet up-to-date waardoor ik onnodig een boze mail heb verstuurd. De levering was dus wel supersnel, ook ben ik telefonisch goed geholpen. Omdat dit mijn allereerste e-sigaret is voel ik wel alsof mijn longen van binnen wordt geschraapt, maar ik hoop dat het een kwestie van wennen is. Daarnaast dacht ik 12mg nicotine goed zou zijn (ik rook 1,5 pakje sigaretten per dag), maar 12mg lijkt me toch iets te veel omdat ik behoorlijk duizelig word. Ik heb nu getest met 40%PG omdat ik hoopte dat 't mijn long niet te hard zou aanslaan. Waarschijnlijk pak ik de volgende keer nog minder nicotine. Heb me laten vertellen dat je bij Sub-Ohm veel lagere nicotine gehalte nodig hebt dan normaal (zelfde geldt voor PG-gehalte).

PS: Vind het wel frapant dat de nieuwere V2 goedkoper is dan de oude Joyetech Ego One

Schrijf een review over de Joyetech eGo ONE V2

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering