Joyetech eGo ONE V2

Joyetech eGo ONE V2

De eGo ONE V2 heeft een ruim doorkijkglaasje, tankinhoud van 1,8ml en een capaciteit van 1500mAh.
€ 34,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Joyetech eGo ONE V2 is de opvolger van de Joyetech eGo ONE. Bij de Joyetech eGo ONE V2 worden twee atomizers geleverd met een verschillende weerstand. Één atomizer heeft een weerstand van 0,5 Ohm, om direct lung te dampen. De andere atomizer heft een weerstand van 1,0 Ohm. Hiermee kan mouth to lung gedampt worden.

Airflow Controller

De hoeveelheid lucht die wordt doorgelaten kan worden afgesteld. Door de ring onder aan de clearomizer met de klok mee te draaien wordt de luchtstroom kleiner. Draai de ring tegen de klok in om de luchtstroom te vergroten.

Batterij Status

De resterende batterij capaciteit wordt aangegeven door een lampje achter de knop. Is de batterij nog meer dan 60% vol, dan brand het lampje continue. Tussen 30% en 59% knippert het lampje langzaam. Tussen 10% en 29% knippert het lampje iets sneller. Als de batterij capaciteit nog minder is dan 10%, dan knippert het lampje snel.

Constant Voltage & Direct Output

Normaal gesproken werkt de batterij in Constant Voltage modus. Dit betekent dat de spanning die de batterij afgeeft altijd gelijk is, ook als de batterij bijna leeg is. Dit heeft als voordeel dat de hoeveelheid damp die de elektrische sigaret geeft altijd ongeveer hetzelfde is. Door de batterij uit te schakelen en terwijl deze uit is de knop 10 seconden ingedrukt te houden wordt de batterij in de Direct Output modus gezet. Het lampje zal oranje in plaats van wit oplichten. In de Direct Output modus wordt de maximale batterij spanning geleverd om zo veel mogelijk damp te geven.

Dubbele Beveiliging

De Joyetech eGo ONE V2 bevat twee chips om veilig gebruik te kunnen garanderen. De weerstand van de verdamper wordt automatisch gecontroleerd. Mocht deze minder zijn dan 0,2Ω of groter dan 5Ω, dan knippert het lampje 5 keer. Mocht er kortsluiting ontstaan, dan wordt de batterij direct uitgeschakeld. Het lampje zal in dit geval 5 keer kort oplichten. Om de atomizer te beveiligen zal het apparaat automatisch worden uitgeschakeld als langer dan 15 seconden op de batterijknop wordt gedrukt. Dit voorkomt dat de verdamper aan blijft staan als de knop bijvoorbeeld in uw tas per ongeluk wordt ingedrukt. Om de batterij te beschermen tegen te ver ontladen, schakelt de batterij uit als de spanning daalt tot onder 3,3 Volt. Het lampje zal in dit geval 40 keer knipperen.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eGo ONE V2 Batterij
1x Joyetech eGo ONE V2 Atomizer
1x eGo ONE CL Atomizer Head 0,5Ω
1x eGo ONE CL Atomizer Head 1,0Ω
1x Joyetech eGo ONE V2 Drip Tip Metaal
1x Joyetech eGo ONE V2 Drip Tip Plastic
1x Joyetech USB Cable
1x Handleiding
1x E-liquid*


*) De Joyetech eGo ONE V2 wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 1500mAh
Tankinhoud 1,8ml
Diameter 19mm
Lengte 105mm
Aansluiting 510

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee