Joyetech eGo ONE V2 Batterij

Joyetech eGo ONE V2 Batterij

Batterij voor clearomizers met 510-aansluiting in 1500mAh en 2200mAh.
€ 19,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

Batterij voor de eGo ONE V2 elektrische sigaret en ontworpen om gebruikt te worden in combinatie met de Joyetech eGo ONE V2 Atomizer. Deze batterij is verkrijgbaar in een 1500mAh en een extra groot 2200mAh model. Aan de zijkant bevind zich een USB aansluiting om de batterij op te laden zodat er geen speciale oplader vereist is. De Joyetech eGo ONE V2 Batterij is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver, rood, wit, blauw en oranje.

Batterij Status

De resterende batterij capaciteit wordt aangegeven door een lampje achter de knop. Is de batterij nog meer dan 60% vol dan brand het lampje continue. Tussen 30% en 59% knipperd het lampje langzaam. Tussen 10% en 29% knipperd het lampje iets sneller en als de batterij capaciteit nog minder is dan 10% dan knipperd het lampje heel snel.

Constant Voltage & Direct Output

Normaal gesproken werkt de batterij in Constant Voltage modus. Dit betekend dat de spanning die de batterij afgeeft altijd gelijk is, ook als de batterij bijna leeg is. Dit heeft als voordeel dat de hoeveelheid damp die de elektrische sigaret geeft altijd ongeveer hetzelfde is. Door de batterij uit te schakelen en terwijl deze uit is de knop 10 seconden ingedrukt te houden wordt de batterij in de Direct Output modus gezet. Het lampje zal oranje in plaats van wit oplichten. In de Direct Output modus wordt de maximale batterij spanning geleverd om zo veel mogelijk damp te geven.

Dubbele Beveiliging

De Joyetech eGo ONE V2 Batterij bevat twee chips om veilig gebruik te kunnen garanderen. De weerstand van de verdamper wordt automatisch gecontroleerd. Mocht deze minder zijn dan 0,2Ω of groter dan 5Ω dan knipperd het lampje 5 keer. Mocht er kortsluiting ontstaan dan wordt de batterij direct uitgeschakeld. Het lampje zal in dit geval 5 keer kort oplichten. Om de atomizer (verdamper) te beveiligen zal deze automatisch worden uitgeschakeld als langer dan 15 seconden op de knop wordt gedrukt. Dit voorkomt dat de verdamper aan blijft staan als de knop bijvoorbeeld in uw tas per ongeluk wordt ingedrukt. Om de batterij te beschermen tegen te ver ontladen schakelt de batterij uit als de spanning daalt tot onder 3,3 Volt. Het lampje zal in dit geval 4 keer knipperen.

Specificaties

CapaciteitLengteDiameter
1500mAh 72mm 19mm
2200mAh 92mm 19mm

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee