Joyetech eGo AIO ECO Kit

Joyetech eGo AIO ECO Kit

E-sigaret met sub-ohm coils en een 650mAh batterij, welke tevens geschikt is voor het gebruik van nicotine salts.
€ 17,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Joyetech eGo AIO ECO is een elektrische sigaret die beschikt over een ingebouwde batterij met een capaciteit van 650mAh. De AIO ECO werkt op coils met een weerstand van 0,5Ω. Omdat de batterij een lage output heeft (1,85V), is de eGo AIO ECO geschikt voor hoge nicotinegehaltes en nicotine salts.

De batterij

De Joyetech eGo AIO ECO beschikt over een ingebouwde batterij met een capaciteit van 650mAh. Wanneer de batterij volledig opgeladen is, kunt u ongeveer 350 trekjes nemen alvorens u de batterij opnieuw op dient te laden. Het opladen van de batterij doet u middels het meegeleverde Micro USB oplaadkabeltje. Wanneer de AIO ECO oplaadt, zal het geïntegreerde LED lampje branden. Is het lampje gestopt met branden? Dan is de batterij volledig opgeladen.

  • Let op: Een AC adapter is niet meegeleverd. Wenst u de Joyetech eGo AIO ECO via het stopcontact op te laden? Dan kunt u hier een adapter aanschaffen.

De batterij van de eGo AIO ECO is van het type constant voltage. Dat betekent dat de batterij, ongeacht de resterende batterijcapaciteit, altijd dezelfde spanning afgeeft. Omdat de batterij een lage spanning afgeeft en de AIO ECO gebruik maakt van coil units met een weerstand van 0,5Ω, is deze e-sigaret geschikt voor het gebruik van hoge nicotinegehaltes en e-liquid met nicotine salts.

De clearomizer

De Joyetech eGo AIO ECO is een all-in-one e-sigaret. Dat betekent dat deze niet over een losse clearomizer beschikt, maar dat deze rechtstreeks verbonden is met de batterij. Het tankje van de ECO heeft een inhoud van 1,2ml en is via de bovenkant te vullen. U dient hiervoor het mondstuk van de tank af te draaien. Voor het verwisselen van de coil, dient u daarbij het glazen tankje los te draaien van de batterij.

Wanneer het tankje volledig gevuld is, kunt u ongeveer 150 trekjes nemen alvorens u de eGo AIO ECO opnieuw bij dient te vullen.

  • Let op: Let op dat wanneer u de Joyetech eGo AIO ECO bijvult, er geen e-liquid in het middelste buisje terecht komt. Deze dient voor de luchttoevoer.

In het tankje van de Joyetech eGo AIO ECO is een LED lampje geïntegreerd dat u in verschillende kleuren in kunt stellen. Door, wanneer de ECO is uitgeschakeld, de batterijknop vijf seconden ingedrukt te houden, kunt u met één druk op de knop schakelen tussen de kleuren rood, geel, groen, indigo, wit en paars. Wanneer u daarna gebruik maakt van de elektrische sigaret, zal het lampje oplichten in de door u gekozen kleur.

  • Let op: De Joyetech eGo AIO ECO is geschikt voor zowel mouth-to-lung als direct lung inhaleren. De set wordt echter geleverd met de MTL top-cap. De top cap voor DL inhaleren vindt u hier.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eGo AIO ECO
2x 0,5Ω BFHN Atomizer Head
1x Micro USB Oplaadkabel
1x Reserve onderdelen
1x E-liquid*


* Deze Joyetech eGo AIO ECO wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 650mAh
Tankinhoud 1,2ml
Lengte 113mm
Diameter 14mm
Aansluiting Micro USB

Geschikt voor Nicotine Salts

Door gebruik te maken van e-liquid gebaseerd op nicotine salts kunt u hoge nicotine gehaltes dampen, zonder de heftige throathit die hier normaal mee gepaard gaat en zonder dat u grote MODs met ingewikkelde instelmogelijkheden hoeft te gebruiken. Maar hoe werkt het precies? Wat zijn nicotine salts en wat is het verschil met een normale e-liquid?

Meer over Nicotine Salts

Reviews
  • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

   Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee