Eleaf iStick Amnis Starter Kit

Eleaf iStick Amnis Starter Kit

Complete set met een 900mAh batterij, de 2ml slide-and-fill GS Drive clearomizer en twee sub-ohm coils.
€ 25,95
Beschrijving

Details

De Eleaf iStick Amnis is een elektrische sigaret zonder instelmogelijkheden, die beschikt over een ingebouwde batterij met een capaciteit van 900mAh. Deze starter kit wordt geleverd met de Eleaf GS Drive clearomizer. Daarnaast beschikt de set over een GS Air Mesh 0,35Ω atomizer head en een GS Air 0,75Ω atomizer head.

DE ELEAF ISTICK AMNIS BATTERIJ

De Eleaf iStick Amnis batterij heeft een vuurknop die zich aan de voorkant van de batterij bevindt. De Micro USB poort, welke u dient te gebruiken om de batterij op te laden, vindt u aan de onderkant van de batterij. Het opladen van de batterij doet u door de Micro USB kant van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van de Amnis te steken. De USB aansluiting steekt u vervolgens in een AC adapter of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat.

De iStick Amnis batterij beschikt over een LED indicator, waar u het resterende batterijpercentage van kunt aflezen. Dit LED lampje vindt u aan de onderkant van de voorkant van de batterij. Brandt het lampje groen? Dan is de batterij nog 100-60% vol. Als het lampje oranje brandt, dan is de resterende batterijcapaciteit 59-30%. Bij een blauw lampje, is de batterij met 29-10% bijna leeg. Brandt het lampje rood? Dan beschikt de batterij slechts over een resterende batterijcapaciteit van 9% en dient u de Amnis op te laden.

DE ELEAF GS DRIVE CLEAROMIZER

De Eleaf iStick Amnis starter kit wordt geleverd met de Eleaf GS Drive clearomizer. Deze clearomizer heeft een inhoud van 2ml en beschikt over een schuif-vul systeem, welke zich aan de bovenkant van het tankje bevindt. Om te voorkomen dat de clearomizer open gaat in uw broekzak of tas, heeft de Eleaf GS Drive een sluitsysteem. Om de clearomizer open te schuiven, dient u eerst op het knopje te drukken, dat zich aan de voorkant van het tankje bevindt. Naast de GS Air 0,75Ω atomizer head, wordt er ook een GS Air Mesh 0,35Ω atomizer head meegeleverd. Dit is een atomizer die niet zoals bij de meest atomizers is voorzien van een gloeidraadje om de e-liquid te vervangen. Deze atomizer beschikt over een gloeioppervlak van Mesh. Dit gloeioppervlak van Mesh zorgt er voor dat er meer e-liquid tegelijkertijd wordt verdampt, en dat de e-liquid ook gelijkmatiger wordt verdampt.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iStick Amnis Body
1x Eleaf GS Drive Clearomizer
1x 0,35Ω Eleaf GS Air M Atomizer Head
1x 0,75Ω Eleaf GS Air Atomizer Head
1x Micro USB Oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Eleaf iStick Amnis Starter Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Batterijcapaciteit 900mAh
Tankinhoud 2ml
Afmeting 24mm (b) x 18mm (d) x 122mm (h)
Aansluitingen 510 / Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee