Eleaf iStick Amnis Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Eleaf iStick Amnis elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Eleaf iStick Amnis Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Eleaf iStick Amnis elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Eleaf iStick Amnis Body
1x Eleaf GS Drive Clearomizer
1x 0,35Ω Eleaf GS Air M Atomizer Head
1x 0,75Ω Eleaf GS Air Atomizer Head
1x Micro USB Oplaadkabel

 

Uw Eleaf iStick Amnis Opladen

De Eleaf iStick Amnis beschikt over een batterij met een capaciteit van 900mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en dat deze wordt opgeladen voor de batterij volledig leeg is.

Aan de onderkant van de Eleaf Amnis vindt u een micro USB poort. Om de batterij op te laden, dient u de micro USB kant van het meegeleverde USB oplaadkabeltje in de micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. Aan de voorkant van de Amnis vindt u de LED-batterijindicator. Op deze indicator kunt u zien of de batterij wordt opgeladen, en hoe vol uw batterij nog is. Brandt het lampje groen? Dan is uw batterij 100% tot 60% vol. Wanneer het lampje oranje brandt, is dit 59% tot 30%. Bij een bauw lampje is de resterende capaciteit 29% tot 10%. Wanneer het lampje rood brandt, is de batterij bijna leeg en dient u deze onmiddellijk op te laden.

Uw Eleaf iStick Amnis gebruiksklaar maken

De coil unit plaatsen of vervangen

Als u de coil unit wilt plaatsen of vervangen, dient u de tank los te draaien van de atomizer base. Dat doet u door de tank op zijn kop te houden en de atomizer base tegen de klok in los te draaien. Wanneer u dit gedaan heeft kunt u de coil unit los schroeven en vervangen voor een nieuwe. Schroef het geheel weer terug in elkaar.

    • Let op: Indien u gebruik maakt van een nieuwe coil unit, dient u deze tien tot vijftien minuten in een gevuld tankje te laten rusten alvorens u de e-sigaret gebruikt. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u een verbrande smaak.

Uw eStick Amnis vullen met e-liquid

De Eleaf iStick Amnis beschikt over een top fill click-and-slide systeem. Indien u de Amnis wilt vullen met e-liquid, dient u op het knopje welke zich op de top cap bevindt te drukken, en deze daarna van de tank te schuiven. Als u dit gedaan hebt, kunt u in het tankje kijken. U ziet nu een rond gaatje in het midden en een langwerpig gat aan de zijkant. Laat de e-liquid via het langwerpig gat het tankje in stromen. Het middelste buisje is voor de luchttoevoer. Hier mag geen e-liquid in terecht komen.

Uw Eleaf iStick Amnis in gebruik nemen

In- en uitschakelen

De Eleaf iStick Amnis is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. De LED indicator zal vijf keer knipperen om aan te geven dat de batterij ingeschakeld is. Om de Amnis uit te schakelen, dient u eveneens vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken.

Starten met dampen

Zet het mondstuk aan uw lippen, druk op de batterijknop en inhaleer. Zodra u klaar bent met inhaleren, laat u de batterijknop direct los.

Beveiligingen

De Eleaf iStick Amnis beschikt over verschillende beveiligingen om veilig gebruik te kunnen garanderen. De beveiligingen waarover de Amnis beschikt zijn:

  • Weerstandsrange: 0,15 ohm tot en met 3.0 ohm.
  • Atomizer protection: Wanneer u langer dan vijftien seconden op de batterijknop drukt, zal het indicatielampje 10 keer knipperen, waarna de spanning wegvalt.
  • Kortsluiting beveiliging: Wanneer er kortsluiting in de atomizer ontstaat alvorens u een trekje neemt, zal de indicator vijf keer knipperen, waarna de spanning wegvalt. Ontstaat er kortsluiting tijdens het nemen van een trekje? Dan knippert het indicatielampje drie keer.
  • Lage weerstandsbeveiliging: Wanneer het voltage van de Amnis lager is dan 3,3V, zal de batterij indicator 40 keer knipperen en de spanning wegvallen. U dient uw batterij op te laden alvorens u de iStick Amnis opnieuw kunt gebruiken.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u verder nog vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee