Eleaf iJust Mini Kit

Eleaf iJust Mini Kit

E-sigaret van 1100mAh met drie power modus en 2ml tank inclusief Mesh atomizer head.
€ 24,95
Beschrijving

Details

De Eleaf iJust Mini is een penvormige elektrische sigaret die beschikt over drie verschillende power modes. De ingebouwde batterij waarop de Eleaf iJust Mini werkt, beschikt over een capaciteit van 1100mAh. De tank van de iJust beschikt over een inhoud van 2ml. Deze elektrische sigaret is geschikt voor zowel mouth-to-lung als direct-lung dampen.

DE BATTERIJ

De Eleaf iJust Mini bestaat uit een cilindervormige batterij die beschikt over een capaciteit van 1100mAh. Op de batterij vindt u een batterijknop. Met deze batterijknop kunt u de batterij in- en uitschakelen door vijf keer binnen één tot twee seconden op de knop te drukken. De batterij beschikt over drie verschillende power modes. Door drie keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken, kunt u schakelen tussen Low, Medium en High. De integreerde verlichting in de knop geeft aan in welke modus u dampt.

Aan de onderkant van de Eleaf iJust Mini vindt u een Micro Usb poort. Door gebruik te maken van de meegeleverde Micro Usb oplaadkabel kunt u de batterij opladen. Een adapter om uw batterij via netstroom op te laden is niet meegeleverd.

ELEAF IJUST MINI CLEAROMIZER

De Eleaf iJust Mini clearomizer beschikt over een inhoud van 2ml en is via de bovenkant te vullen. Door de top cap van de tank af te schuiven, komt het gat waardoor u de clearomizer bij kunt vullen vrij. Het verwisselen van de coil unit doet u via de onderkant. Wanneer u de clearomizer losdraait van de batterij, kunt u de coil verwisselen. U kunt deze zo uit de clearomizer trekken. Dat betekent dat u niet in het compartiment waar de e-liquid zich bevindt hoeft te komen. Op deze manier gaat er geen e-liquid verloren wanneer u de coil unit verwisselt.

De Eleaf iJust Mini wordt geleverd met de Eleaf GT M 0,6Ω coil en de Eleaf GT 1,2Ω coil.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iJust Mini Batterij (1100mAh)
1x Eleaf Mini Clearomizer (2ml)
1x 0,6Ω GT Mesh Atomizer Head (10-25W)
1x 1,2Ω GT Atomizer Head (7-14W)
1x Eleaf Micro USB Oplaadkabel
1x Reserve onderdelen
1x Handleiding
1x E-liquid*

* De Eleaf iJust Mini Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Batterijcapaciteit 1100mAh
Tankinhoud 2ml
Max. Output 25W
Diameter 22mm
Lengte 104mm
Aansluiting(en) 510 / Micro USB

 

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee