Eleaf iJust Mini Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Eleaf iJust Mini Handleiding elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Eleaf iJust Mini handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Eleaf iJust Mini elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Eleaf iJust Mini Batterij (1100mAh)
1x Eleaf Mini Clearomizer (2ml)
1x 0,6Ω GT Mesh Atomizer Head (10-25W)
1x 1,2Ω GT Atomizer Head (7-14W)
1x Eleaf Micro USB Oplaadkabel
1x Reserve onderdelen

 

Uw Eleaf iJust Mini opladen

De Eleaf iJust Mini werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 1100mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en dat de batterij wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de achter van uw Eleaf iJust Mini vindt u een Micro USB poort. Om de batterij op te laden, dient u de Micro USB kant van het meegeleverde USB oplaadkabeltje in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in de USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact doet. U kunt uw iJust Mini ook opladen door de USB aansluiting van de oplaadkabel in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat te steken.

Het lampje dat in de batterijknop geïntegreerd is, fungeert als batterij indicator. Wanneer u de batterijknop indrukt om een trekje te nemen, zal het LED lampje oplichten. Aan de hand van de kleur van het lampje kunt u zien hoe vol uw batterij nog is. Brandt het lampje groen? Dan is de batterij voor 100% tot 60% vol. Wanneer het lampje blauw kleurt, is de batterij voor 59% tot 20% vol. Brandt het lampje rood? Dan is de resterende batterijcapaciteit lager dan 20% en dient u uw batterij op te laden.

    • Let op: Houd er rekening mee dat het opladen via de computer of een ander apparaat langer duurt dan wanneer u uw elektrische sigaret via het stopcontact oplaadt. Aangeraden wordt om een AC adapter te gebruiken.

Uw Eleaf iJust Mini gebruiksklaar maken

Uw iJust Mini clearomizer vullen met e-liquid

De iJust Mini clearomizer beschikt over een slide-and-fill systeem en kan gevuld worden via de bovenkant. De clearomizer beschikt over een kindveilige sluiting. Om de clearomizer te vullen, dient u de top cap omhoog te trekken, waarna u deze een stukje van de tank af kan schuiven. Wanneer u dit op de juiste manier gedaan hebt, komt er een langwerpig gat vrij. U dient de clearomizer via dit gat bij te vullen. Wanneer u dat gedaan hebt, kunt u de top cap terug op de clearomizer schuiven. Druk de top cap nu terug op de clearomizer. U hebt nu uw clearomizer gevuld.

De coil unit plaatsen of vervangen

De coil unit van de iJust Mini clearomizer wordt via de onderkant vervangen. Dit doet u door de atomizer base, de onderste ring van de clearomizer, los te draaien. Wanneer u dit gedaan hebt, kunt u de coil unit los trekken van de clearomizer. Duw nu een nieuwe in de clearomizer, en draai de atomizer base terug op de clearomizer. U hebt nu een nieuwe coil unit geplaatst.

    • Let op: Wanneer u een nieuwe coil unit hebt geplaatst, is het raadzaam om deze tien minuten in een gevuld tankje te laten rusten. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u een verbrande smaak.

De glass tube vervangen

Het Pyrex glazen tankje van de iJust Mini clearomizer kan vervangen worden. Om dit te doen, dient u de atomizer base los te draaien van de clearomizer. Trek nu de coil unit uit de clearomizer. Wanneer u dit gedaan hebt, dient u het meegeleverde schroevendraaiertje te gebruiken om de seal ring los te draaien van de clearomizer. Wanneer de seal ring los is, kunt u het glaasje lostrekken van de clearomizer. Plaats een nieuw glaasje en draai de seal ring met het schroevendraaiertje terug op de clearomizer. Plaats de coil unit terug in de clearomizer en draai de atomizer base terug op de clearomizer. U hebt nu een nieuwe glass tube geplaatst.

    • Let op: De Eleaf iJust Mini beschikt over kindveilige sluitingen. Om het glaasje te vervangen, dient u gebruik te maken van de bijgeleverde tool/schroevendraaier. Bewaar deze dus goed!

Uw Eleaf iJust Mini in gebruik nemen

In- en uitschakelen

Wanneer u uw Eleaf iJust Mini hebt opgeladen, voorzien hebt van een coil unit en hebt gevuld met e-liquid is deze klaar voor gebruik. Om de batterij van de Eleaf iJust Mini in te schakelen, dient u vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken. Het LED lampje in de batterijknop zal vijf keer knipperen om aan te geven dat het apparaat ingeschakeld is. Door opnieuw vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken, kunt u de batterij weer uitschakelen.

Een output modus instellen

De Eleaf iJust Mini beschikt over drie verschillende standen, waarmee u de gewenste batterijspanning in kunt stellen. Druk, wanneer de batterij is ingeschakeld, drie keer binnen één seconde op de batterijknop om te schakelen tussen de verschillende modi. Het LED lampje zal wanneer u dat doet drie keer in groen, blauw of rood knipperen om aan te geven in welke modus u zit. De modi waaruit u kunt kiezen zijn High (groen), Medium (blauw) en Low (rood).

Wanneer u twee keer op de batterijknop drukt binnen een halve seconden wanneer de batterij ingeschakeld is, zal het LED lampje twee seconden oplichten. Aan de hand van de kleur waarin het lampje oplicht, kunt u zien welke output modus u op dat moment ingesteld heeft.

Starten met dampen

Om een trekje van de iJust Mini te nemen, dient u het mondstuk naar uw mond te brengen en op de batterijknop te drukken. Tegelijkertijd inhaleert u. Wanneer u klaar bent met inhaleren, laat u de batterijknop direct los.

Airflow control

De Justfog iJust Mini clearomizer beschikt over airflow control. Dat betekent dat u de luchttoevoer naar wens in kunt stellen. U kunt de luchttoevoer instellen door de onderste ring van de clearomizer met de klok mee of tegen de klok in te draaien. Zorg ervoor dat u de luchttoevoer nooit volledig dichtdraait. Wanneer u dit doet, kan er geen lucht meer langs de coil en kan deze erg heet worden of een verbrande smaak geven.

Beveiligingen

De Eleaf iJust Mini beschikt over verschillende beveiligingen om veilig gebruik te kunnen garanderen. De beveiligingen waarover de Eleaf beschikt zijn:

  • Atomizer protection:Wanneer u de batterijknop langer dan 10 seconden ingedrukt houdt, zal de LED indicator 10 keer knipperen, waarna de spanning automatisch wegvalt;
  • Beveiliging tegen kortsluiting:Wanneer er kortsluiting ontstaat voor u een trekje neemt, zal de batterij indicator vijf keer knipperen, waarna de spanning automatisch wegvalt. Wanneer er kortsluiting ontstaat tijdens het nemen van een trekje, zal het LED lampje drie keer knipperen;
  • Beveiliging tegen geen coil unit: Wanneer de gemeten weerstand hoger is dan 3,0Ω, zal het LED lampje 10 keer langzaam en dan 10 keer snel knipperen om aan te geven dat er geen coil unit in de clearomizer gedetecteerd is;
  • Beveiliging tegen onderladen: Wanneer het voltage van de batterij lager dan 3,3V is, zal het LED lampje 20 keer knipperen alvorens de spanning wegvalt. Laadt de batterij op om er weer gebruik van te kunnen maken.

Tot slot

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u verder nog vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee