iClear16 Starter Set

iClear16 Starter Set

Opvolger van de CE5+ Starter Set. De 1,6ml clearomizer beschikt over verwisselbare coils met dubbele gloeidraad.

€ 39,95

Beschrijving

Details

De iClear16 Starter Set is de opvolger van de CE5+ Starter Set. Deze starter set wordt geleverd met twee Innokin iClear16 Clearomizers. Deze clearomizers hebben een dubbele gloeidraad. De e-liquid wordt in de atomizer verdampt, waarna de damp via het mondstukje wordt geïnhaleerd.

De Clearomizer

Een Clearomizer is een transparant vloeistof tankje met daarin de atomizer, met daarop het mondstukje om de damp te inhaleren. In tegenstelling tot de CE5, is de iClear16 Clearomizer volledig demontabel. Bij de set krijgt u twee reserve atomizers.

Vullen

Draai het mondstukje van het tankje. Houd het tankje schuin en laat de vloeistof langs de rand in het tankje lopen. Vul het tankje niet tot boven de rand en zorg ervoor dat de vloeistof niet in het luchtpijpje komt. Draai het mondstukje terug op het tankje en de Clearomizer is gevuld.

De batterij

De iClear16 Starter Set wordt geleverd met een 650mAh of 900mAh batterij. De 900mAh is wat langer dan de 650mAh batterij. De batterij bevat een beveiliging om te zorgen dat deze niet in uw broekzak of tas per ongeluk aan gaat. Om de batterij in of uit te schakelen, drukt u vijf keer snel achter elkaar op het knopje. Heeft het lampje een witte kleur, dan is de batterij meer dan 50% vol. Is het lampje lichtblauw, dan is de batterij 10% tot 50% vol. Brand het lampje donker blauw, dan is de batterij bijna leeg. Knippert het lampje, dan is de batterij helemaal leeg en dient deze opgeladen te worden. Het opladen duurt met de meegeleverde lader drie tot vier uur.

Inhoud van de set

AantalItem
2x eGo v2 Batterij
2x Innokin iTaste16 Dual Coil Clearomizer
2x Innokin iTaste16 Dual Coil Unit
1x eGo USB Lader
1x eGo Slim 230V Adapter
1x Large Etui
1x Nederlandstalige Handleiding
1x E-liquid*


*) Deze starter set wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Innokin/Rookwinkel
Aansluiting(en) 510/eGo
Capaciteit batterij 650mAh & 900mAh
Diameter 14mm
Lengte 145mm
Gewicht 42,5gr

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee