Innokin iTaste16 Dual Coil Clearomizer

Innokin iTaste16 Dual Coil Clearomizer

Innokin clearomizer met twee coils (dual coil) voor extra veel damp.
€ 5,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

Deze clearomizer is voorzien van een verwisselbare dubbele coil unit met extra lange wicks. Hierdoor produceert deze clearomizer meer damp en is de smaakbeleving zeer goed. De dual coil units zijn verkrijgbaar in twee verschillende weerstanden. Goed om te weten: Met een lagere weerstand produceert u meer damp!

U kunt de Innokin iTaste16 clearomizer gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld de eGo V2 batterij en ook de iClear16 starter set. De clearomizer is verkrijgbaar in diverse trendy kleurtjes. De mondstukjes zijn los verkrijgbaar, ook in een platte variant. De Innokin iTaste16 Dual Coil Clearomizer is een perfecte upgrade voor mensen die graag meer damp uit bijvoorbeeld een eGo CE5 Starter Set willen halen.

Specificaties

Aansluiting eGo
Tank inhoud 1,6ml
Atomizer 2.1Ohm
Diameter 14mm

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee