eGo-CE5 Starter Set

eGo-CE5 Starter Set

De eGo-CE5 elektrische sigaret is eenvoudig in gebruik. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

€ 34,95

Beschrijving

Details

De Clearomizer

De eGo-CE5 elektrische sigaret is voorzien van een clearomizer (tankje waar e-liquid ingaat) waar de atomizer (verdamper) in vast zit. De clearomizer is transparant, zodat u kunt zien hoeveel e-liquid er nog in zit.

Vullen

De clearomizer kunt u bijvullen door het mondstukje van het tankje te draaien, en terwijl u het tankje schuin houdt, de vloeistof langs de rand naar binnen te laten lopen. Vul het tankje voor 75, 80% en zorg ervoor dat de vloeistof niet in het luchtpijpje komt. Draai het mondstukje terug op het tankje en de clearomizer is gevuld.

De batterij

De eGo-CE5 wordt geleverd met een 650mAh of 900mAh batterij. De 900mAh gaat bijna de helft langer mee dan de 650mAh batterij. Het 900mAh model is echter wat langer dan de 650mAh batterij. De batterij bevat een beveiliging om te zorgen dat deze niet per ongeluk aangaat in uw broekzak of tas. Om de batterij in of uit te schakelen drukt u vijf keer snel achter elkaar op het knopje.

De eGo-CE5 is uitgerust met een batterij indicator. Aan de hand van de kleur van het geïntegreerde LED lampje, kunt u zien hoeveel batterijcapaciteit uw e-sigaret nog heeft. Het opladen van de eGo duurt met de meegeleverde lader ongeveer 3 tot 4 uur.

Kleuren

Deze set is verkrijgbaar met 7 verschillende kleuren clearomizer. Wit, zwart, blauw, geel, paars, rood en groen. De batterij is altijd zwart.

Inhoud van de set

Aantal Item
2x eGo v2 Batterij
2x Drip tip
2x CE5 Clearomizer
1x eGo USB Lader
1x eGo Slim 230V Adapter
1x Etui
1x Nederlandstalige Handleiding
1x E-liquid*


* Deze starter set wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Rookwinkel
Aansluiting(en) 510/eGo
Capaciteit batterij 650mAh & 900mAh
Diameter 14mm
Lengte 138mm
Gewicht 38,6gr

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee