eGo CE5 Clearomizer

eGo CE5 Clearomizer

Populaire clearomizer voor gebruik met eGo batterijen en de CE5 Starter Set.
€ 3,65

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De CE5 clearomizer heeft een vaste atomizer, deze kan niet worden verwisseld. De wicks zijn niet zichtbaar maar verwerkt in de atomizer. U kunt de CE5 clearomizer gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld de eGo V2 batterij, deze wordt bovendien standaard geleverd bij de CE5 starter set. De clearomizer is verkrijgbaar 7 verschillende kleuren. De mondstukjes zijn los verkrijgbaar, ook in een platte variant.

    • Let op: Laat bij het eerste gebruik de e-liquid 10 tot 15 minuten intrekken voordat u de clearomizer gebruikt. Hierdoor kan het katoen in de clearomizer de e-liquid goed absorberen en is de kans op zogenoemde dry burns (een verbrande smaak) kleiner.

Specificaties

Aansluiting eGo
Tank inhoud 1,6ml
Weerstand 1,7Ω
Diameter 14mm
Maximale VG-gehalte 60%
Inhalatie Mouth-to-Lung

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee