Aspire K2 Quick Start Kit

Aspire K2 Quick Start Kit

Aspire
Complete starter kit met 800mAh carbon look batterij, twee Aspire BVC coil units en tankinhoud van 1,8ml.
€ 34,95

* Vereiste velden

Aspire K2 Quick Start Kit

Details

De Aspire K2 Quick Start kit beschikt over een clearomizer met een glazen tankje en werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 800mAh.

Aspire K2 Batterij

De Aspire K2 batterij beschikt over een capaciteit van 800mAh en maakt gebruik van de pass-through oplaadtechniek. Dat betekent dat de batterij kan worden gebruikt terwijl deze wordt opgeladen. Zoals bijna elke eGo batterij, beschikt ook de K2 batterij van Aspire over een beveiliging die voorkomt dat de batterij aan gaat wanneer u de e-sigaret in bijvoorbeeld uw zak of etui bewaart. Door vijf keer snel achter elkaar op de knop van de batterij te drukken, wordt de batterij in- of uitgeschakeld. Een knipperend LED lampje geeft vervolgens aan of de batterij van status is veranderd.

Aspire K2 Clearomizer

De K2 clearomizer van de Aspire K2 Quick Start kit beschikt over een 1,6Ω coil unit die gebruik maakt van de zogenaamde “BVC techniek”. Dit staat voor Bottom Vertical Coil, wat inhoudt dat de gloeidraad verticaal is geplaatst. Daarnaast is het tankje gemaakt van glas. De inhoud van het tankje bedraagt 1,8ml en is bij te vullen door deze los te draaien van de base. De Aspire K2 clearomizer bezit een losse drip tip met een 510 aansluiting.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Aspire K2 Batterij
1x Aspire K2 Clearomizer
2x Aspire BVC coil 1,6Ω
1x USB Oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Aspire K2 Quick Start Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Aspire
Batterijcapaciteit 800mAh
Tankinhoud 1,8ml
Lengte 137mm
Diameter 15mm
Gewicht 179gr
Aansluiting 510

Andere klanten kochten ook:

Andere klanten kochten ook

Beoordelen
Totaal score 4.0 van 5 na 1 reviews
Review by AH on 12-05-2016
Prima
Waardering
Eerste dag in gebruik. Was even zoeken waar ik de vloeistof moest bijvullen maar na wat logisch nadenken en afschroeven een goede start met dampen. Vandaag gecombineerd met gewone sigaretten, of het helemaal vervangen kan worden zal toekomst uitwijzen. ;-)
In elk geval een mooi stokje om mee te beginnen! En Voor de twijfelaar... De kosten zijn er zo uit als je het omrekent naar een pakje sigaretten!

Schrijf een review over de Aspire K2 Quick Start Kit

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering