Aspire BVC Coil

Aspire BVC Coil

Aspire BVC Coil voor onder andere de Aspire K1, K2, CE5 en CE5-S clearomizers.
€ 9,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Aspire BVC Coil Unit is gemaakt volgens het Bottom Vertical Coil principe. Dit houdt in dat de coil unit (gloeispiraal) aan de onderkant van de clearomizer vertikaal is geplaatst. Deze BVC techniek zorgt voor een betere smaak van e-liquid en heeft een positief effect op de levensduur van de coil units.

De Aspire Mini BVC Coil is geschikt voor de Aspire K1 Glassomizer, Aspire K2 Clearomizer, Aspire CE5, Aspire CE5-S, Aspire ET-S en is verkrijgbaar in 2 weerstanden, namelijk de 1,6Ω variant en de 1,8Ω variant. De 1,6Ω coil zal net wat meer damp geven dan de 1,8Ω. De batterij zal bij de 1,6Ω hierdoor wel iets sneller leeg gaan.

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee