Aspire Breeze

Aspire Breeze

Een kleine e-sigaret met een tankinhoud van 2ml en een 650mAh batterij.
€ 27,95
Beschrijving

Details

De Aspire Breeze is een elektrische sigaret die beschikt over een batterij met een capaciteit van 650mAh en een tankinhoud van 2ml. Door het dopje over het mondstukje kan er geen vuil in het mondstukje komen wanneer u de Aspire Breeze bijvoorbeeld in uw tas doet.

De clearomizer

De Aspire Breeze heeft een ingebouwd tankje met een inhoud van 2ml. Het bijvullen van de Aspire Breeze gebeurt via de bovenkant. U dient hiervoor het mondstuk van het apparaat af te halen en vervolgens de luchtpijp eruit te schroeven.

Aspire Breeze Atomizer

De Aspire Breeze wordt standaard geleverd met twee Aspire Breeze Atomizers van 0,6Ω. Het is belangrijk om 2 tot 3 druppels vloeistof via de bovenkant in de nieuwe coil te druppelen en de vloeistof goed door de coil te laten absorberen voor de elektrische sigaret in gebruik wordt genomen. Dit zal de smaak en de levensduur van de coil bevorderen.

De Batterij

De batterij van de Aspire Breeze heeft een capaciteit van 650mAh. De Aspire Breeze is op te laden met de meegeleverde USB oplaadkabel.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Aspire Breeze
2x 0,6Ω Aspire Breeze Atomizers
1x Aspire USB Oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Aspire Breeze wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Aspire
Batterijcapaciteit 650mAh
Tankinhoud 2ml
Afmetingen 93mm (h) x 18mm (d) x 33mm (b)
Aansluiting Micro USB

Geschikt voor Nicotine Salts

Door gebruik te maken van e-liquid gebaseerd op nicotine salts kunt u hoge nicotine gehaltes dampen, zonder de heftige throathit die hier normaal mee gepaard gaat en zonder dat u grote MODs met ingewikkelde instelmogelijkheden hoeft te gebruiken. Maar hoe werkt het precies? Wat zijn nicotine salts en wat is het verschil met een normale e-liquid?

Meer over Nicotine Salts

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee