Aspire Breeze

Aspire Breeze

Een kleine e-sigaret met een tankinhoud van 2ml en een 650mAh batterij.
€ 27,95

* Vereiste velden

Aspire Breeze

Details

De Aspire Breeze is een elektrische sigaret die beschikt over een batterij met een capaciteit van 650mAh en een tankinhoud van 2ml. Door het dopje over het mondstukje kan er geen vuil in het mondstukje komen wanneer u de Aspire Breeze bijvoorbeeld in uw tas doet.

De clearomizer

De Aspire Breeze heeft een ingebouwd tankje met een inhoud van 2ml. Het bijvullen van de Aspire Breeze gebeurt via de bovenkant. U dient hiervoor het mondstuk van het apparaat af te halen en vervolgens de luchtpijp eruit te schroeven.

Aspire Breeze Atomizer

De Aspire Breeze wordt standaard geleverd met twee Aspire Breeze Atomizers van 0,6Ω. Het is belangrijk om 2 tot 3 druppels vloeistof via de bovenkant in de nieuwe coil te druppelen en de vloeistof goed door de coil te laten absorberen voor de elektrische sigaret in gebruik wordt genomen. Dit zal de smaak en de levensduur van de coil bevorderen.

De Batterij

De batterij van de Aspire Breeze heeft een capaciteit van 650mAh. De Aspire Breeze is op te laden met de meegeleverde USB oplaadkabel.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Aspire Breeze
2x 0,6Ω Aspire Breeze Atomizers
1x Aspire USB Oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Aspire Breeze wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Aspire
Batterijcapaciteit 650mAh
Tankinhoud 2ml
Afmetingen 93mm (h) x 18mm (d) x 33mm (b)
Aansluiting Micro USB

Geschikt voor Nicotine Salts

Door gebruik te maken van e-liquid gebaseerd op nicotine salts kunt u hoge nicotine gehaltes dampen, zonder de heftige throathit die hier normaal mee gepaard gaat en zonder dat u grote MODs met ingewikkelde instelmogelijkheden hoeft te gebruiken. Maar hoe werkt het precies? Wat zijn nicotine salts en wat is het verschil met een normale e-liquid?

Meer over Nicotine Salts

Bekijk hier vergelijkbare e-sigaretten voor de Aspire Breeze.

Andere klanten kochten ook:

Andere klanten kochten ook

Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 1 reviews
Review by Marit on 22-09-2017
Fijne dingetje
Waardering
Handige esigaret die voor zn formaat lekker veel damp geeft. Vind het handig dat ik deze gewoon los in mn tas kan doen zonder dat er vuil in het mondstukje komt. Ik ben content:)

Schrijf een review over de Aspire Breeze

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering