Vaporesso Revenger GO 220W Kit

Vaporesso Revenger GO 220W Kit

Een 5000mAh MOD met grafisch design, eenvoudig menu en 2ml topfill tank met twee sub-ohm coils.
€ 99,95
Beschrijving

Details

De Vaporesso Revenger Go 220W Kit is een MOD die beschikt over een ingebouwde batterij met een capaciteit van 5000mAh en een output heeft van 220 Watt. Deze kit wordt geleverd met een NRG Mini Tank met een inhoud van 2ml.

Vaporesso Revenger GO 220 MOD

De Vaporesso Revenger heeft een 0,96” OLED touchscreen en beschikt over één fysieke knop en drie knoppen die verwerkt zijn in het touchscreen. Op het OLED display kunt u alle gegevens zoals het wattage, de weerstand, temperatuur en de resterende batterijcapaciteit zien. U kunt middels het touchscreen door het menu navigeren.

De Vaporesso beschikt over een ingebouwde batterij met een capaciteit van 5000mAh en is op te laden via de meegeleverde Micro USB kabel.

Vaporesso NGR MINI TANK

De Vaporesso NRG Mini Tank is een clearomizer met een inhoud van 2ml. De clearomizer beschikt over een Pyrexx glazen tank en kan bijgevuld worden door de top cap met de klok mee opzij te schuiven. Om te voorkomen dat de warmte van de NRG Mini Tank wordt doorgegeven aan de batterij, zit er aan de onderkant van de clearomizer een isolerende laag. Daarnaast is er een drip tip bijgeleverd die voorzien is van een filter, zodat u geen last meer zult hebben van spitback. De Vaporesso Revenger GO 220W Kit wordt geleverd met twee atomizers.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Vaporesso Revenger GO 220 MOD
1x Vaporesso NRG Mini Tank
1x 0,15Ω NRG GT4 Core
1x 0,15Ω NRG GT8 Core
1x USB Oplaadkabel
1x Extra Tankglaasje
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Vaporesso Revenger GO 220W Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Vaporesso
Wattage 5 - 220W
Batterijcapaciteit 5000mAh
Tankinhoud 2ml
Standen VW(H/N/S), CCW, CCT, VT(Ni/Ti/SS), TCR(M1/M2), RTC, BYPASS
Temperature Control 100 - 315°C
Afmetingen MOD 45mm x 89mm x 28mm
Afmetingen Tank 23mm x 47mm
Aansluiting(en) Micro USB / 510

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee