Joyetech eVic Basic

Joyetech eVic Basic

Joyetech
Geavanceerde 40W box MOD van 1500mAh met 2ml CUBIS Pro Mini clearomizer. Verkrijgbaar in 6 kleuren.
€ 64,95

* Vereiste velden

Joyetech eVic Basic

Details

De Joyetech eVic Basic is een compacte box MOD met een instelbaar vermogen van 1 tot en met 40 watt. De ingebouwde batterij heeft een capaciteit van 1500mAh. De Joyetech eVic Basic Kit wordt standaard geleverd met de Joyetech CUBIS Pro Mini clearomizer. Deze clearomizer heeft een inhoud van 2ml en is via de bovenkant bij te vullen met e-liquid.

De Joyetech eVic Basic is een geavanceerde 40 watt box MOD met verschillende instelmogelijkheden. Op het grote OLED display kunt u via het menu verschillende standen instellen zoals variable wattage, variable temperature en Bypass. Het is ook mogelijk om een klok (RTC) in verschillende stijlen zoals digitaal of analoog in te stellen. Met de vuurknop en de plus- en minknoppen aan de onderzijde van de Joyetech eVic Basic kunt u door het menu navigeren.

Temperature Control (VT)

De Joyetech eVic Basic beschikt onder andere over een automatische temperatuur regeling. Dit heeft een groot voordeel ten opzichte van elektrische sigaretten met uitsluitend een regelbaar voltage of wattage. De coil unit blijft namelijk altijd dezelfde temperatuur waardoor de kans op een verbrande smaak nihil is. De temperatuur is via de plus- en minknop aan de onderkant instelbaar van 100 tot en met 315℃ of van 200 tot en met 600 °F. Door de temperatuur regeling wordt de gloeidraad in de coil altijd op dezelfde temperatuur gehouden. Hierdoor is de smaak van de damp altijd optimaal en kan het, mits het apparaat juist is ingesteld, niet meer gebeuren dat er een verbrande smaak ontstaat. Dit is mogelijk door gebruik te maken van coils met een gloeidraad van nikkel (Ni), titanium (Ti) of roestvrij staal (SS). Deze materialen hebben als eigenschap dat de verandering van de weerstand voorspelbaar is als de temperatuur toeneemt. De Joyetech eVic Basic kan deze weerstand meten en de temperatuur daarop afstemmen.

Joyetech CUBIS Pro Mini clearomizer

De Joyetech eVic Basic wordt geleverd inclusief de Joyetech CUBIS Pro Mini clearomizer. De clearomizer kan eenvoudig via de bovenkant worden bijgevuld. Hierdoor is de kans op lekkage aanzienlijk kleiner. Door de bovenste ring eraf te draaien krijgt u toegang tot de tank waar u de CUBIS Pro Mini kunt bijvullen. Tevens is met de bovenste ring de airflow in te stellen door naar links of naar rechts te draaien. Het verwisselen van de BF atomizer head gebeurt ook via de bovenkant. U draait hiervoor dezelfde ring eraf als bij het bijvullen.

Om gebruik te maken van de Temperature Control functie dient de CUBIS Pro Mini clearomizer te zijn voorzien van de meegeleverde 0,5Ω BF SS316 atomizer. De Joyetech eVic Basic is ook geschikt voor de titanium en nikkel BF atomizer heads.

Batterij

De Joyetech eVic Basic heeft een ingebouwde batterij met een capaciteit van 1500mAh. Deze is via de Micro USB poort op te laden met de meegeleverde USB oplaadkabel. Met deze kabel heeft u de mogelijkheid om de Joyetech eVic Basic via USB op te laden. Indien u de e-sigaret via het stopcontact wilt opladen kunt u hier de Joyetech AC Adapter aanschaffen.

Firmware Upgrade

Op de Joyetech website is een update beschikbaar voor de firmware van de Joyetech eVic Basic. Hiermee kunt u onder andere een logo van 64px bij 40px uploaden welke weergegeven kan worden op het OLED display van de Joyetech eVic Basic. Met de meegeleverde micro USB kabel kunt u de Joyetech eVic Basic updaten.

    • Tip: Wanneer een atomizer head voor het eerst in de Joyetech CUBIS Pro Mini clearomizer gebruikt wordt, is het raadzaam om een paar druppels e-liquid in de atomizer head te druppelen. Hierdoor kan het katoen in de atomizer head de vloeistof goed absorberen en is de kans op zogenoemde dry burns (een verbrande smaak) kleiner.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eVic Basic
1x Joyetech CUBIS Pro Mini
1x Joyetech BF Atomizer Head 0,5Ω SS316
1x Joyetech BF Atomizer Head 1,5Ω Clapton
1x Joyetech USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x Gratis e-liquid*

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 1500mAh
Tankinhoud 2ml
Variabel Wattage 1 - 40W
Weerstand VW modus 0,1Ω - 3,5Ω
Variabel Temperatuur 100-315°C / 200-600°F
Weerstand VT Mode 0,05Ω - 1,5Ω
Afmetingen 32mm (l) x 22mm (b) x 97mm (h)
Aansluiting 510
Gewicht 180g
Firmware Update

*) Deze Joyetech eVic Basic wordt geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Andere klanten kochten ook:
Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 1 reviews
Review by Mar on 25-03-2017
Zeer goed
Waardering
Heel tevreden

Schrijf een review over de Joyetech eVic Basic

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering