Joyetech eVic Basic

Joyetech eVic Basic

Geavanceerde 40W box MOD van 1500mAh met 2ml CUBIS Pro Mini clearomizer. Verkrijgbaar in 6 kleuren.
€ 44,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Joyetech eVic Basic is een box MOD met een instelbaar vermogen van 1 tot en met 40 watt. De ingebouwde batterij heeft een capaciteit van 1500mAh. De Joyetech eVic Basic Kit wordt geleverd met de Joyetech CUBIS Pro Mini clearomizer. Deze clearomizer heeft een inhoud van 2ml en is via de bovenkant bij te vullen met e-liquid.

De Joyetech eVic Basic is een 40 watt box MOD met verschillende instelmogelijkheden. Op het grote OLED display kunt u via het menu verschillende standen instellen zoals variable wattage, variable temperature en Bypass. Het is ook mogelijk om een klok (RTC) digitaal of analoog in te stellen. Met de vuurknop en de plus- en minknoppen aan de onderzijde van de Joyetech eVic Basic kunt u door het menu navigeren.

Temperature Control (VT)

De Joyetech eVic Basic beschikt onder andere over een automatische temperatuur regeling. De coil unit behoudt tijdens het dampen dezelfde temperatuur, wat de kans op een verbrande coil reduceert. De temperatuur is via de plus- en minknop aan de onderkant instelbaar van 100 tot en met 315℃ of van 200 tot en met 600 °F. In deze stand dient er gebruik gemaakt te worden van coils met een gloeidraad van nikkel (Ni), titanium (Ti) of roestvrij staal (SS).

Joyetech CUBIS Pro Mini clearomizer

De Joyetech eVic Basic wordt geleverd inclusief de Joyetech CUBIS Pro Mini clearomizer. Deze clearomizer wordt via de bovenkant gevuld. Door de bovenste ring van de clearomizer te draaien krijgt u toegang tot de tank, waar u de CUBIS Pro Mini kunt bijvullen. Tevens is met de bovenste ring de airflow in te stellen door naar links of naar rechts te draaien. Het verwisselen van de BF atomizer head gebeurt ook via de bovenkant. U draait hiervoor dezelfde ring eraf als bij het bijvullen.

Om gebruik te maken van de Temperature Control functie dient de CUBIS Pro Mini clearomizer te zijn voorzien van de meegeleverde 0,5Ω BF SS316 atomizer. De Joyetech eVic Basic is ook geschikt voor de titanium en nikkel BF atomizer heads.

Batterij

Joyetech stelt regelmatig nieuwe updates beschikbaar, zodat u de Joyetech eVic Basic van de meest recente software kunt voorzien. Met de meegeleverde micro USB kabel kunt u de Joyetech eVic Basic updaten. Lees hier hoe dat moet.

Firmware Upgrade

Op de Joyetech website is een update beschikbaar voor de firmware van de Joyetech eVic Basic. Hiermee kunt u onder andere een logo van 64px bij 40px uploaden welke weergegeven kan worden op het OLED display van de Joyetech eVic Basic. Met de meegeleverde micro USB kabel kunt u de Joyetech eVic Basic updaten.

    • Tip: Wanneer een atomizer head voor het eerst in de Joyetech CUBIS Pro Mini clearomizer gebruikt wordt, is het raadzaam om een paar druppels e-liquid in de atomizer head te druppelen. Hierdoor kan het katoen in de atomizer head de vloeistof goed absorberen en is de kans op zogenoemde dry burns (een verbrande smaak) kleiner.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eVic Basic
1x Joyetech CUBIS Pro Mini
1x Joyetech BF Atomizer Head 0,5Ω SS316
1x Joyetech BF Atomizer Head 1,5Ω Clapton
1x Joyetech USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Joyetech eVic Basic wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 1500mAh
Tankinhoud 2ml
Variabel Wattage 1 - 40W
Weerstand VW modus 0,1Ω - 3,5Ω
Variabel Temperatuur 100-315°C / 200-600°F
Weerstand VT Mode 0,05Ω - 1,5Ω
Afmetingen 32mm (l) x 22mm (b) x 97mm (h)
Aansluiting 510
Gewicht 180g
Firmware Update

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee