Joyetech Cuboid Mini

Joyetech Cuboid Mini

Compacte 80 Watt Joyetech Box MOD met Temperature Control functie, upgradable firmware en OLED scherm.
€ 54,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

Joyetech Cuboid Mini

De Joyetech cuboid mini is een 80 Watt Box MOD die gebruik maakt van een vaste batterij welke een capaciteit heeft van 2400mAh.

Deze batterij kan via de meegeleverde Micro USB kabel worden opgeladen. Omdat de Cuboid Mini beschikt over de pass through techniek, kan de deze tijdens het opladen worden gebruikt. Met de micro USB kabel is het mogelijk om de Cuboid via een PC te upgraden, zodat het apparaat altijd over de nieuwste firmware kan beschikken. Mocht het upgraden niet optimaal verlopen en staan de instellingen niet zoals ze horen, dan kan het apparaat gereset worden aan de onderkant.

Naast een variabel wattage van 1 tot 80 watt en de mogelijkheid om het apparaat met sub ohm coils te gebruiken, beschikt deze mini ook over een temperature control functie. In deze modus werkt het apparaat met Kanthal, Nikkel, Titanium en roestvrij stalen coils. De batterij van het apparaat zal in deze modus tot anderhalve keer langer meegaan.

Gegevens zoals het wattage, de temperatuur, de weerstand van de coil en de resterende batterijcapaciteit zijn af te lezen op het 0,96" OLED display. De roestvrij stalen 510 connector zorgt voor een goede geleiding naar de clearomizer toe. De Joyetech Cuboid Mini is verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech Cuboid Mini Body
1x Micro USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x Garantiekaart
1x E-liquid*


* Deze Joyetech Cuboid Mini wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 2400mAh
Vermogen 1 - 80 Watt (Firmware upgrade)
Temperatuur bereik 100 - 315°C
Weerstand bereik 0,05 - 1,5Ω in VT modus, 0,1 - 3,5Ω in VW modus
Output Mode VW, VT-Ni, VT-Ti, VT-SS316, TCR
Afmetingen 22,5 x 35,5 x 76,5mm
Gewicht 149g
Aansluiting 510

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee