Eleaf iStick

Eleaf iStick

MOD met een maximale output van 20W, een ingebouwde 2200mAh batterij en een OLED display.
€ 34,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Eleaf iStick is een Box MOD met een maximaal vermogen van 20 Watt. De batterij beschikt over een capaciteit van 2200mAh. De iStick beschikt zowel over een Variable Voltage als Variable Wattage functie en is voorzien van een OLED display. De Eleaf iStick is te verkrijgen in de kleuren zwart, zilver, blauw en paars.

OLED Display

Het OLED display van de Eleaf iStick geeft alle benodigde informatie weer. Naast het gekozen voltage of wattage, wordt ook de status van de batterij en de weerstand van de atomizer weergegeven. Mocht er een probleem zijn met de atomizer, dan is dit zichtbaar op het display. Tijdens het indrukken van de batterijknop, wordt het aantal seconden dat de knop is ingedrukt weergegeven.

Variable Voltage en Variable Wattage

De iStick beschikt zowel over een Variable Voltage als over een Variable Wattage functie. Door het vierkante knopje 3 keer in te drukken kunt u schakelen tussen de VW en VW modus. In de Variable Voltage modus is het voltage met de pijltjesknoppen instelbaar tussen 3,0 en 5,5 Volt in stapjes van 0,1 Volt. In de Variable Wattage modus is het wattage instelbaar tussen 2 en 20 Watt in stapjes van 0,1 Watt.

Beveiliging

De Eleaf iStick is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de iStick per ongeluk aangaat in uw broekzak of tas, kunt u deze vergrendelen door vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Door nogmaals vijf keer op de fire button te drukken, wordt de iStick weer ontgrendeld. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan, dan verschijnt in het display "Atomizer Short". Om de accu te beschermen tegen te ver ontladen, wordt de iStick uitgeschakeld als de accu spanning onder de 3,3 Volt zakt. Op het display wordt dan "Lock" weergegeven.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iStick Body
1x Eleaf 510 naar eGo Adapter
1x USB Oplaadkabel
1x Engelstalige Handleiding
1x E-liquid*

Specificaties

Merk Eleaf
Capaciteit batterij 2200mAh
Variabel Voltage 3,0 - 5,5 Volt
Variabel Wattage 2,0 - 20 Watt
Afmeting 21,5mm (d) x 33,5mm (b) x 75mm (h)
Gewicht 88,9gr
Aansluiting 510


*) Deze set wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee