Eleaf iStick Pico 25

Eleaf iStick Pico 25

85W sub-ohm kit met verschillende instelmogelijkheden, een 0,91” display en de 2ml Eleaf ELLO Tank.

€ 54,95

Beschrijving

Details

De Eleaf iStick Pico 25 is de opvolger van de Eleaf iStick Pico. Deze Pico 25 heeft een maximaal vermogen van 85W en wordt geleverd met de Eleaf ELLO Tank van 2ml.

DE ISTICK PICO 25 MOD EN HAAR INSTELMOGELIJKHEDEN

De 85 Watt iStick Pico 25 Box MOD beschikt over een 0,91 Inch display. Hierop zijn gegevens zoals de batterijcapaciteit, de weerstand en de temperatuur af te lezen. De Pico 25 Box MOD maakt gebruik van een losse 18650 batterij die niet wordt meegeleverd. Aangeraden wordt om de batterij op te laden via een externe oplader. Zo wordt de MOD niet belast en gaat de batterij langer mee. U kunt uw Pico 25 echter ook opladen via de meegeleverde micro USB kabel.

De Pico 25 beschikt over verschillende instelmogelijkheden die u de mogelijkheid geven om de MOD geheel naar wens in te stellen. De instelmogelijkheden waarover de iStick Pico 25 beschikt zijn:

  • Variable Wattage
  • Bypass mode
  • Temperature Control (Ni/Ti/SS)
  • TCR (M1/M2/M3) mode
  • Airflow control

Het wattage van de Eleaf iStick Pico 25 is instelbaar van 1 tot en met 85 Watt. De temperatuur van de Pico 25 kunt u instellen van 100 tot en met 315 graden Celsius. Maakt u gebruik van de variable wattage of Bypass modus? Dan dient de atomizer die u gebruikt een weerstand van 0,1 tot 3,5 ohm te hebben. Indien u gebruik maakt van de temperature control modus of de TCR modus, dient u gebruik te maken van een atomizer die beschikt over een weerstand tussen 0,05 en 1,5 ohm.

ELEAF ELLO TANK

De 2ml ELLO Tank is bij te vullen door de top cap te verschuiven. Hierdoor is het niet langer nodig om onderdelen los te draaien wanneer u uw clearomizer wilt voorzien van e-liquid. De ELLO Tank maakt gebruik van HW coils. Dit zijn coils met lage weerstanden, om sub ohm mee te dampen. Het plaatsen en vervangen van de coil kunt u via de onderkant van de ELLO Tank doen.

Aan de onderkant van deze clearomizer bevindt zich een draairing om de luchttoevoer naar wens in te stellen. Indien u de airflow helemaal open zet, zal de ELLO meer damp creëren welke tevens koeler is. Draait u de airflow verder dicht? Dan zult u merken dat er een warmere en meer geconcentreerde damp ontstaat. Buiten het verschil in hoeveelheid en in temperatuur, heeft de hoeveelheid lucht die er wordt doorgelaten tevens invloed op de smaak die de ELLO Tank afgeeft.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iStick Pico 25 MOD
1x Eleaf ELLO Clearomizer
1x 0,3Ω HW2 Dual Coil (30 - 70W)
1x 0,2Ω HW1 Single (40 - 80W)
1x Micro USB oplaadkabel
1x Extra Tankglaasje
1x Reserve onderdelen
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Eleaf iStick Pico 25 wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Batterij 1x 18650 batterij (niet inbegrepen)
Tankinhoud 2ml
Wattage 1,0W - 85,0W
Weerstand TC 0,05Ω - 1,5Ω
Weerstand VW 0,1Ω - 3,5Ω
Afmetingen 48mm (l) x 25mm (b) x 104mm (h)
Gewicht 143,2g
Aansluiting 510

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee