Eleaf iStick Mini

Eleaf iStick Mini

Mini versie van de Eleaf iStick met Variable Voltage functie en een batterij capaciteit van 1050mAh.
€ 24,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Eleaf iStick is het kleine broertje van de Eleaf Stick. Het maximale vermogen van de iStick is 10 Watt en de batterij heeft een capaciteit van 1050mAh. Deze Mini iStick heeft, in tegenstelling tot de normale iStick, geen Variable Wattage functie. Wel beschikt deze over een Variable Voltage functie. De Eleaf iStick Mini is te verkrijgen in de kleuren zwart, zilver, blauw en roze.

OLED Display

Het OLED display van de Eleaf iStick geeft alle benodigde informatie weer. Naast het gekozen voltage of wattage, wordt ook de status van de batterij en de weerstand van de atomizer weergegeven. Mocht er een probleem zijn met de atomizer, dan is dit zichtbaar op het display. Tijdens het indrukken van de batterijknop, wordt het aantal seconden dat de knop is ingedrukt weergegeven.

Variable Voltage

De iStick Mini beschikt over een Variable Voltage functie, om de temperatuur van de atomizer te regelen. Door op de pijltjes knoppen te drukken, kan het voltage worden ingesteld van 3,0 Volt tot 5,0 Volt, in stapjes van 0,1 Volt.

Beveiliging

De Eleaf iStick Mini is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de iStick per ongeluk aangaat in uw broekzak of tas, kunt u deze vergrendelen door vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Door nogmaals vijf keer op de batterijknop te drukken, wordt de iStick weer ontgrendeld. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan, dan verschijnt "Ω" in het display. Om de accu te beschermen tegen te ver ontladen, wordt de iStick uitgeschakeld als de accu spanning onder 3,3 Volt zakt. Op het display wordt dan "% LO" weergegeven.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iStick Mini Body
1x eGo Adapter
1x USB Kabel
1x Engelstalige Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Eleaf iStick Mini wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Capaciteit batterij 1050mAh
Variabel Voltage 3,3 - 5,0 Volt
Variabel Wattage 1,0 - 10 Watt
Weerstand vanaf 1,0Ω
Afmeting 32,4mm (b) x 21mm (d) x 53mm (h)
Gewicht 59g
Aansluiting(en) 510

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee