Uwell Caliburn G

Uwell Caliburn G

De Uwell Caliburn G is podsysteem welke gebruik maakt van navulbare pods en verwisselbare coils. De batterij heeft een capaciteit van 690mAh.
€ 29,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Uwell Caliburn G beschikt over navulbare pod van 2ML die werkt in combinatie met een 0.8Ohm Mesh Coil. De set is geschikt voor zowel MTL (Mouth to Lung) als DL (Direct Lung) dampen en voor het gebruik van Nicotine Salt e-liquids.

Pods en coils

Aan de bovenkant van de Uwell Caliburn G bevindt zich de pod. Deze pod is navulbaar met uw favoriete e-liquid. Om de pod te vullen opent u deze via de bovenkant (top fill systeem), waardoor u toegang krijgt tot de pod. In de pod zit de 0.8Ohm Mesh Coil.

Gemiddeld kunt u 1 tot 2 weken met een coil dampen voordat u deze dient te vervangen. Dit is het geval wanneer uw Uwell Caliburn G een verbrande of verminderde smaak afgeeft. De Uwell Caliburn G beschikt tevens over een luchttoevoer ring. Middels deze ring kunt u zelf de hoeveelheid lucht tijdens het dampen reguleren.

Batterij

De batterij van de Uwell Caliburn G pod heeft een capaciteit van 690mAh en is op te laden met de bijgeleverde USB-C oplaadkabel. De batterij beschikt over een vuurknop welke u indrukt om damp te verkrijgen. Daarnaast kunt u de batterij ook activeren door te inhaleren. De LED-indicator op de batterij geeft aan wanneer u de batterij dient op te laden.

    • Let op: Een AC adapter is niet inbegrepen bij deze set. U kunt de USB oplaadkabel gebruiken in elke gewenste USB poort die spanning afgeeft. Wenst u de Uwell Caliburn G via het stopcontact op te laden? Schaf dan hier een AC adapter aan.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Uwell Caliburn G batterij
1x Uwell Caliburn G pod
2x Uwell Caliburn G coils
1x USB-C oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Uwell Caliburn G wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Uwell
Batterijcapaciteit 690mAh
Podinhoud 2ml

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee